7.2.15

Ελληνική Αστυνομία: Προστάτης των απλών πολιτών,κυνηγοί του εγκλήματος...

...διώκτες και καταστολείς συνταξιούχων και μαθητών

Φέρουν την ελληνική σημαία στη στολή και με τη δύναμη που τους δίνει αυτή κυνηγούν τον απλό εργαζόμενο Έλληνα πολίτη διότι πρέπει να εφαρμόσουν το νόμο κατά γράμμα. Νέα παιδιά που μάλλον δεν έχουν καταλάβει ποιες συνθήκες καλούνται να... αντιμετωπίσουν απλοί εργαζόμενοι με παιδιά και οικογένεια και είναι αμείλικτοι υπηρέτες του νόμου,αφού ο μπαμπάς τους τους τσοντάρει ακόμη τον οβολό του.
Αν λοιπόν ξεχάσεις -με τα τόσα προβλήματα που έχουμε στο μυαλό μας-λίγες ώρες να ανανεώσεις την ασφάλεια ο "Μέγας Υπηρέτης του νόμου" με το ύφος 100 καρδιναλίων και το " Σύνδρομο στολής" χωρίς να ακούει δεύτερη λέξη σου χρεώνει 500€ και αφαίρεση πινακίδων χωρίς να σε ρωτήσει πως θα πας στη δουλειά σου για να βγάλεις το πρόστιμο.
Πόσο γελοίο πραγματικά είναι ένας Έλληνας να μην μπορεί να δώσει 15 λεπτά σε έναν άλλο Έλληνα που μπορεί να τον συναντήσει αύριο στο δρόμο,στο καφενείο στο super market,για να τον βοηθήσει ενώ μπορεί να το κάνει.
Αγαπητοί μου φίλοι αστυνομικοί.Μάθετε ότι σας πληρώνει ο φορολογούμενος με πολύ ιδρώτα και άγχος -διότι αλλιώς δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα...-κοιτάξτε να τον βοηθάτε και όχι να τον τιμωρείται. Φτιάξτε το όνομά σας γιατί ο λαός το έχει συνδυάσει διαφορετικά από αυτό που καλείστε να κάνετε.
Δεν θα φοράτε για πάντα τη στολή.
Τουλάχιστον τιμήστε τη για να σας λέει αύριο και ένας άνθρωπος καλημέρα.


Ένας απλός Έλληνας πολίτης.............

Δεν υπάρχουν σχόλια: