15.1.15

Η μεγάλη κωλοτούμπα!

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Απαντώντας εχθές σε διαδικτυακή συνέντευξή του στο twitter, σε ερώτημα σχετικά με το μεταλλείο χρυσού στις Σκουριές ο κ. Α. Τσίπρας είπε: « Θεωρούμε ότι θα πρέπει να συμμορφωθεί η διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός με την αντίληψη ότι η νέα κυβέρνηση θα εφαρμόσει τους νόμους…» (νόμος του κράτους αυτή τη στιγμή είναι η λειτουργία του μεταλλείου) και συνέχισε:


«Δεν θέλουμε μία κοινωνία διχασμένη σε εμπόλεμη κατάσταση, θέλουμε μια κοινωνία που να λειτουργεί με αλληλεγγύη και γι αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε αυτή την πληγή…» Πρόκειται σαφώς για μια μεγάλη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την μέχρι εχθές θέση του για τη λειτουργία του μεταλλείου. Αρκούσε να πει μόνο μια κουβέντα για να κλείσει το θέμα : «Κλείνει το μεταλλείο», αλλά δεν το έκανε.

Αφού δίχασε τα τελευταία χρόνια την τοπική κοινωνία της Βόρειας Χαλκιδικής αλλά και ευρύτερα. Αφού συνέβαλε τα μέγιστα στο να υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις, γεγονότα και αντιπαραθέσεις, αντί ως όφειλε να συμβάλει σε έναν σοβαρό και ψύχραιμο διάλογο, τώρα ενόψει εκλογών και προοπτικής διακυβέρνησης «τα γυρίζει». Επιτέλους έστω και καθυστερημένα φαίνεται ότι πρυτανεύει η λογική και ο ΣΥΡΙΖΑ προσέρχεται στις θέσεις που εξ αρχής εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ.
Οι πολίτες της Χαλκιδικής ας κρίνουν την αξιοπιστία του και την φερεγγυότητα του μεταξύ άλλων και σε αυτό το καυτό θέμα για τον νομό μας και την επόμενη Κυριακή στις κάλπες ας πράξουν αναλόγως.



Ο Γραμματέας της ΝΕ Γιώργος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: