9.12.14

Το καλύτερο Αll-inclusive ξενοδοχείο στην Ευρώπη το Oceania στα Ν.Μουδανιά

Ως το καλύτερο Αll-inclusive ξενοδοχείο στην Ευρώπη και ως ένα από τα Top 25 Καλύτερα Πολυτελή All-inclusive Ξενοδοχεία στον κόσμο αναδείχθηκε το ξενοδοχείο Oceania Club από τα... TripAdvisor Travellers’ Choice Awards για το 2014.
To Oceania Club, μέλος πλέον των Ikos Resorts που θα μετονομαστεί σε Ikos Oceania το 2015, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την έννοια του all-inclusive, δημιουργώντας εμπειρίες διακοπών «Infinite Lifestyle».

Ακολουθώντας αυτή τη νέα αντίληψη για τα ελληνικά δεδομένα, θα προσφέρονται υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, με ποιότητα, καλαισθησία, χαρακτήρα και στυλ. Στόχος των Ikos Resorts είναι αυτό το νέο concept να φέρει έναν άλλο αέρα στο all-inclusive υψηλών προδιαγραφών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μεσόγειο γενικότερα.


Το Oceania Club θα παραμείνει κλειστό κατά τους χειμερινούς μήνες, ακολουθώντας ένα πλάνο αρχικής ανακαίνισης ύψους 4 εκατ. ευρώ και θα ανοίξει ξανά τον Μάρτιο του 2015 ως Ikos Oceania.


Σημειώνεται ότι τα Ikos Resorts, το νέο brand πολυτελών ξενοδοχείων, ξεκινούν την παρουσία τους στην Ελλάδα το 2015. Πρόκειται για μια συνεργασία της Oak Tree Capital Management και της Sani AE. Τα Ikos Resorts, εκτός από το Ikos Oceania που ξεκινά τη λειτουργία του στις 27 Μαρτίου 2015, διαθέτουν ένα ακόμη ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, το Ikos Olivia –πρώην Gerakina- που θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: