15.12.14

Τακτική και Ειδική Συνεδρίαση Δ.Σ. ΟΠΑ Ν.Προποντίδας σήμερα

Σας καλούμε να προσέλθετε στην ειδική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού,
 τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 14:30 στην αίθουσα συνεδρίασης του Οργανισμού, όπου θα συζητηθεί το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης και θα παρθεί σχετική απόφαση. 
1. Κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Οργανισμού Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, οικονομικού έτους 2015.

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 16:30 στην αίθουσα Συνεδρίασης του Οργανισμού, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα και θα παρθούν σχετικές αποφάσεις. 
Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης είναι τα εξής: 
1.Πρόσληψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» - Καθορισμός του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού.
2.Πρόσληψη καλλιτεχνικού-εκπαιδευτικού προσωπικού με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου μέσω αντίτιμου, για τις ανάγκες του Τμήματος Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας.
3.Έγκριση αθλητικής διοργάνωσης του Οργανισμού Πολιτισμού κι Αθλητισμού με την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Τεχνών προκειμένου να διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών (Κουράς) στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλικράτειας (κατηγορίες Ανδρών- Γυναικών και Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών).
4.Εγγραφές νηπίων στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ν. Μουδανιών.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού
 
Εμμανουήλ Μπέης

Δεν υπάρχουν σχόλια: