9.11.14

Νέο ποτάμι απόκτησε ο δημος Νεας Προποντιδας

Καταγγελία αναγνώστη:

Ο δημος Νεας Προποντιδας απεκτησε εναν νεο ποταμο με αποτελεσμα η γεωγραφια του δημου να εχει αλλαξει χωρις να το ξερουμε, οπως θα δειτε στις φωτο για δευτερη φορα φετος η δευτερη πολη του δημου εχασε την προσβαση προς τα νοτιοανατολικα, προσπαθησα αλλα δεν το επιχειρησα τελικα να περασω για να μην παρασυρθω (που ξερω πολυ καλα οτι πολλοι θα το χαιροταν), πηγα λοιπον απο τον παραλιακο αλλα εκει ηταν χειροτερα αφου οι (καστορες της πολιτικης) ειχαν στησει το φραγμα τους.....

τελικα πηγα απο ενα αλλο μερος να ταισω τα αδεσποτακια, εκει συναντησα τον γνωστο σκουπιδοτοπο που μερα μερα γινεται λοφισκος και στο τελος βουνο, παλι θα αλλαξει η γεωγραφια.
Ενας καταυλισμος με πλαστικα και ξυλα εδενε με την ωραια εικονα της Χαλκιδικης της ομορφοτερης περιοχης της χωρας μας και μια λιμνοθαλασσα στην παραλια Βεργιας μεγαλωνει τον γονο των ψαριων ωστε σε κανα διμηνο να πηγαινουμε εκει για ψαρεμα.
Οι δυο τελευταιες δυσαρεστες εικονες με τις νεκρες ψυχουλες ειναι αποτελεσμα της αδιαφοριας του δημου να ξεκινησει στειρωσεις εδω και εναμιση χρονο που τους πιεζω.
Ενα μεγαλο μπραβο στην προηγουμενη και την σημερινη δημοτικη αρχη του δημου Νεας Προποντιδας....οσοι τους εμπιστευθηκατε την τυχη σας με την ψηφο σας ισως δειτε να πλημυριζουν τα σπιτια σας μεσα στον χειμωνα, να γεμιζετε ποντικια απο τα σκουπιδια και νεες περιεργες ασθενειες απο τα νεκρα ζωα που λιωνουν στους δρομους !!!!!













Δεν υπάρχουν σχόλια: