13.11.14

Στην 24η Detrop το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

detrop geniko
Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων
Από 26 Φεβρουαρίου έως 1η Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η 24η DETROP 2015 Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη  και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων αποφάσισε να πάρει και φέτος μέρος στην ανωτέρω έκθεση με τις επιχειρήσεις –μέλη του.
Το κόστος της ενοικίασης του χώρου κυμαίνεται στα 87€/τ.μ. ίχνος εδάφους. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν με το Επιμελητήριο θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν έκπτωση ύψους 20% που έχει επιτύχει ο φορέας μας για την ενοικίαση του χώρου ως ομαδική συμμετοχή των μελών του από τη διοργανώτρια εταιρία. Μετά την έκπτωση του 20% η τιμή ενοικίασης διαμορφώνεται στα 69,60€ ανά τ.μ. συν ΦΠΑ. Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου και των επιχειρήσεων –μελών του, όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα είναι σε ένα ενιαίο περίπτερο, μίας όψης στο περίπτερο 13.

Επίσης το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου αποφάσισε φέτος να επιδοτήσει όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν με το Επιμελητήριο με ποσοστό 10% στην κατασκευή του περιπτέρου έως 20 τ.μ.
Η αίτηση συμμετοχής, οι πληροφορίες και οι λεπτομέρειες της έκθεσης, υπάρχουν αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: www.epichal.gr.
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην DETROP 2015 με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής πρέπει να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής:2371024200 – 24300 και στο e-mail: info@epichal.gr, υπεύθυνηΓεωργία Τζηρίτη.

halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: