11.4.14

Κάτι πάει να γίνει στον Δήμο Προποντίδας....

tzilias2
- Μια υποψηφιότητα που δίνει ελπίδα...

Η πεποίθηση ότι η ενεργή παρουσία του κάθε πολίτη και η κατάθεση προτάσεων, που αφορούν το μέλλον είναι υποχρέωση, οδήγησαν τον Στέργιο Τζίλια στην απόφαση να θέσει την υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ν. Προποντίδας, με την παράταξη "Νέα Γενιά, Νέα Πορεία" με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσούφη. Ο Στέργιος Τζίλιας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 2 Αυγούστου 1977. Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, Μηχανολόγου ψυκτικών και θερμικών εγκαταστάσεων και Ηλεκτρολόγου Εσωτερικών εγκαταστάσεων, ενώ από το 1999 εργάζεται ως Εναερίτης στην ΔΕΗ και από τον Απρίλιο του 2011 στον ΔΕΔΔΗΕ (θυγατρική εταιρία του Ομίλου ΔΕΗ) και είναι μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο της ΔΕΗ.

Παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος και γραμματέας τύπου στην Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΔΕΗ Βορείου Ελλάδος, είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στην ΕΚΟ ΔΕΗ, ενώ από το 2003 ως σήμερα συνδικαλίζεται στον χώρο του Ομίλου ΔΕΗ και εκλέγεται για 4 συνεχόμενες θητείες στην Τ.Δ.Ε/Ε.ΤΕ-Δ.Ε.Η Κ.Η.Ε Θεσσαλονίκης, αναγνωρίζοντας έτσι οι συνάδελφοί του την προσφορά του στον χώρο.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων στο Δημοτικό σχολείο του Λακκώματος, έχει ξεχωρίσει για το ήθος του την ανιδιοτέλειά του κι έχει θεωρηθεί από τους πιο πετυχημένους στον χώρο.

Όμως ο Στέργιος Τζίλιας διετέλεσε και αθλητής, κατακτώντας Χρυσό πανελλήνιο μετάλλιο το 1994 στο άθλημα της ελευθέρας πάλης, ενώ συμμετείχε σε πρωτάθλημα Δ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου στον Μακεδονικό Σιάτιστας και μετεγγράφει στον Α.Σ Διγενή Λακκώματος όπου τελείωσε και την καριέρα του το 2005.

Παρ’ ότι σταμάτησε να κάνει πρωταθλητισμό, συνέχισε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, αφού είναι ιδρυτικό μέλος του Α.Σ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και Πρόεδρος ως σήμερα για 2 συνεχόμενες θητείες, καταφέρνοντας ο σύλλογός του να κατακτήσει με τους αθλητές που τον πλαισιώνουν Χρυσό Βαλκανικό μετάλλιο στην Λάρνακα της Κύπρου εκπροσωπώντας επάξια την Εθνική ομάδα, ακόμη έχει κατακτήσει ο Σύλλογος πρωτιές με του αθλητές του σε διασυλλογικά πρωταθλήματα και χρυσές διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Μάλιστα η τελευταία χρυσή πανελλήνια διάκριση ήρθε πριν λίγες μέρες, στις 5 Απριλίου.

Έχει διατελέσει μέλος στο Δ.Σ του Κυνηγετικού συλλόγου Νέων Μουδανιών από το 2008 και συνεχίζει μέχρι σήμερα στην θέση του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου.

Είναι μέλος στον Σύλλογο Ανατολικοθρακιωτών και στον Σύλλογο Ποντίων Λακκώματος, μιλά Αγγλικά και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Επικοινωνήσαμε από το halkidikifocus με τον κ. Τζίλια και τον ρωτήσαμε τι τον έκανε να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά.

«Η καθημερινή τριβή με τα κοινά δεν είναι τίποτε άλλο από μια κατάθεση προσφοράς βοήθειας και αλληλεγγύης», μας είπε και συνέχισε: «Η ενεργή παρουσία, όλων μας η κατάθεση κάθε πρότασης που αφορά το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας το μέλλον του δήμου μας, τη ζωή μας γενικότερα και την προοπτική της, είναι υποχρέωση.

Εδώ και πολύ καιρό λέω πως έφτασε η στιγμή να αφήσουμε όλοι τον καναπέ μας και να συμμετέχουμε ενεργά στα κέντρα λήψεις των αποφάσεων, αποφάσεων που έχουν να κάνουν με τα προβλήματα της δικής μας καθημερινότητας.

Με γνώμονα όλες αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση να είμαι υποψήφιος στο Δήμο Νέας Προποντίδας, έτσι για πρώτη φορά επέλεξα να κατέβω υποψήφιος με την Δημοτική παράταξη "Νέα Γενιά, Νέα Πορεία" με επικεφαλή τον Δημήτρη Τσούφη.

Με μια Δημοτική Παράταξη πραγματικά και ουσιαστικά ανεξάρτητη, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και κομματικούς αποκλεισμούς και το σημαντικότερο πολυσυλλεκτική, πέρα και πάνω από κόμματα με ένα και μόνο στόχο την ανάπτυξη του πολύπαθου Δήμου Νέας Προποντίδας.

Συνεχίζουμε μαζί να σχεδιάζουμε τον Δήμο που μας αξίζει».



Halkidikifocus.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο νέοι άνθρωποι κόντρα στη νωθρότητα της εποχής μας να αφήνουν τους βολικούς καναπέδες και να συμμετέχουν στα κοινά. Μπροστάρης και μπράβο του ο κύριος Τζίλιας από το Λάκκωμα.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ!
Συγχαρητήρια και καλή σου επιτυχία!