11.4.14

Η ώρα της έδρας για τον ΠΟΜ

Σύνθημα αντεπίθεσης στην ομάδα της Χαλκιδικής μετά την ήττα από το Νέο Αγιονέρι, θέλοντας το 2Χ3 στα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια, αρχικά με Ορφέα Ελευθερούπολης και μετά με Κόσμιο. Μόνη απουσία παραμένει ο Σερέτης. Έχοντας πεισμώσει μετά την ήττα από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου (αλλά και την προηγούμενη εντός έδρας ισοπαλία με τον Ακροπόταμο), τα Μουδανιά είναι...
αποφασισμένα να συνέλθουν άμεσα και να εξαπολύσουν την τελική αντεπίθεση για τη σωτηρία. Ο ΠΟΜ βρίσκεται στο μείον έξι από τη θέση σωτηρίας, αλλά αισιοδοξεί ότι το χαμένο έδαφος καλύπτεται τις έξι εναπομείνασες αγωνιστικές, με απαραίτητη προϋπόθεση να μπουν στο... σακούλι έξι πόντοι στις δυο εντός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν, αρχικά την Κυριακή με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, που «καίγεται» για τον ίδιο στόχο και ακολούθως με τον υποβιβασμένο ΠΑΟ Κοσμίου.
Η ώρα της έδρας συνεπώς για την ομάδα της Χαλκιδικής, που προσδοκά και στην απαραίτητη στήριξη από το κοινό της. Για το παιχνίδι με τους Καβαλιώτες ο Απόστολος Πάππας δεν υπολογίζει μόνο στον Βασίλη Σερέτη, αφού χρωστά ακόμα τρεις αγωνιστικές ποινής, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, με τα Μουδανιά να ποντάρουν πολλά για άλλη μια φορά επιθετικά στους φορμαρισμένους Ταρασίδη και Πλατάκη.


http://www.dokari.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: