28.1.14

Επίσκεψη Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ και Ιγγλέζη στις Αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας

Στα πλαίσια επισκέψεων στον δήμο Κασσάνδρας, αντιπροσωπεία της νομ. επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με την συμμετοχή και της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, επισκέφθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι τις εγκαταστάσεις των Αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας και την ευρύτερη περιοχή.
Στην συνάντηση με τον δ/ντή των φυλακών κο Αποστολάκη και αντιπροσωπεία των σωφρονιστικών υπαλλήλων, έγινε διεξοδική ενημέρωση για την λειτουργία των φυλακών, για τα προβλήματα των υπαλλήλων και τις συνθήκες κράτησης των κρατουμένων.
Από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώθηκε ότι με ευθύνη της κυβέρνησης αλλοιώνεται ο χαρακτήρας των αγροτικών φυλακών με επιπτώσεις στο κοινωνικό έργο που επιτελούν, την δυσλειτουργία της και τη μείωση της οικονομικής ανταποδοτικότητας που προσφέρει στην οικονομία της χώρας αλλά και την τοπική κοινωνία. Διαπιστώθηκε επίσης η έλλειψη υπαλλήλων για την σωστή και ομαλή λειτουργία των φυλακών.


Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες επισκέψεις στον δήμο Κασσάνδρας ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: