2.2.15

Νέο ΔΣ.στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 διεξήχθη η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής. Από τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν εκλέχθηκαν κατά σειρά οι κ.κ.:Γρηγόριος Τάσιος, Philoxenia Bungalows

Λασπάς Ιωάννης, Flegra Palace

Ανδρεάδου Ελένη, Sani Resort

Τσαπανίδου Όλγα, Blue Bay

Μυκωνιάτη Ρούλα, Secret Paradise

Στέγγος Γεώργιος, Porto Carras Grand Resort

Ασλανίδης Θωμάς, Alexandros Palace







Αναπληρωματικά μέλη: Βοεβόδας Αθανάσιος, Ρέγκος Γεώργιος.













Στα πλαίσια της συνέλευσης ο πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Ε. κύριος Ανδρέας Ανδρεάδης αναφέρθηκε στις πρώτες εκτιμήσεις για τη σαιζόν του 2015, καθώς και στις πολιτικές εξελίξεις και κατά πόσο αυτές μπορούν να επηρεάσουν ή όχι το τουριστικό προϊόν μας.







Παρουσιάστηκαν οι δράσεις προβολής της Χαλκιδικής για το 2015 από τους εκπροσώπους των γραφείων δημοσίων σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στις αγορές του εξωτερικού: για την αγορά της Γερμανίας από τον κύριο Karsten Voss, για την αγορά της Αγγλίας από την κυρία Sandra Bruce, για την αγορά της Ιταλίας από την κυρία Ελένη Σαρικώστα και για την αγορά της Τουρκίας από τον κύριο Στέφανο Χατζημανώλη.







Η διευθύντρια του Ξ.Ε.Ε. κυρία Αγνή Χριστίδου ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης για τις νέες προδιαγραφές κατηγοριοποίησης ξενοδοχείων σε αστέρια και έκδοση πιστοποιητικού κατάταξης.







Την εκδήλωση στήριξαν με τη χορηγία τους οι εταιρίες:







LG ELECTRONICS HELLAS S.A.

THERMIA Ο.Ε. - Ενεργειακές προτάσεις




ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - Ηλεκτρολογικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: