9.2.15

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Μουδανιών "Αγία Θεοδοσία"

mikrasiates koph1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Μουδανιών "Αγία Θεοδοσία", στο ΚΑΠΗ Μουδανιών. 163 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, 
ο Πρόεδρος του ΤΔ Μουδανιών Νίκος Θεριός, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Προποντίδας, ο πρώην Βουλευτής Αθηναίος Φλωρίνης, ο πολιτευτής Φώτης Αυγουστίδης, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φυσικά τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών.
mikrasiates koph2
Μικρασιάτικα τραγούδια τραγούδησαν με την ορχήστρα των αδελφών Τσεκούρα και ο αδελφός της Ξανθίππης Καραθανάση, Νίκος Καραθανάσης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η δημιουργία χορωδίας μικρασιατικών τραγουδιών, υπό τη διδασκαλία της Ρούλας Μυλωνά, ενώ πολλά μέλη δήλωσαν άμεσα συμμετοχή. Ακόμη ανακοινώθηκε η δημιουργία τμήματος μαγειρικής, με τη συνεργασία του Ομίλου Ξυνή, αλλά και η έκδοση βιβλίου με συνταγές μαγειρικής με μικρασιάτικες συνταγές.
mikrasiates koph3
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, Μανώλης Καρράς υποσχέθηκε την παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου για το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου, στην ομώνυμη εκκλησία, την οργάνωση του οποίου θα αναλάβει ο Σύλλογος.
Επίσης, ο ιερέας, π. Αθανάσιος Ραμανδάνης πρότεινε να βαφτίσει ο Σύλλογος τον νεαρό που εργάζεται στο κυλικείο του ΚΑΠΗ, κάτι που ο Σύλλογος αποδέχθηκε.
Τέλος, ο ιδιοκτήτης τουριστικών λεωφορείων, Νίκος Πατρικάκης, πρόσφερε μία εκδρομή στα μέλη του Συλλόγου, στην Αριδαία ή στη Νάουσα.
mikrasiates koph4
mikrasiates koph5
mikrasiates koph6

http://www.halkidikifocus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: