15.1.15

Κ.Ιγγλέζη Vs A.Πάνα...

Σε τηλεοπτικό debate  στο bee channel εμφανίστηκαν οι κα Κ.Ιγγλέζη υποψηφία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Α.Πάνας υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.Το  debate συντόνισε η δημοσιογράφος Κ.Σμυρλή.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας εφόσον ο λαός με την ψήφο του το ζητήσει και στο ποιο πιο θα είναι το παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Ο Α.Πάνας ανέφερε πως το κόμμα του υπήρξε μπροστά σε ένα ιστορικό συμβιβασμό.Οι καιροί είναι περίεργοι και καλό είναι να μην είμαστε αρνητικοί σε όλα,  μπορεί οι συνθήκες να το φέρουν έτσι ώστε να ζητηθεί εθνική συνεννόηση, είναι ακραίο να λέτε πως δεν θα συνεργαστείτε.
Η κ.Ιγγλέζη απάντησε με αλαζονικό ύφος πως δεν θα κάνουν εθνική συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ αλλά δεν μας είπε και με ποιον τελικά θα συνεννοηθούν!! εφόσον ο κόσμος το ζητήσει...
Επίσης ανέφερε πως θα πάρουν άμεσα μέτρα ανακούφισης και θα  διαπραγματευτούν με τους εταίρους την στάση πληρωμής του χρέους   για κάποια χρόνια και τα λεφτά θα τα ρίξουνε στην αγορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: