15.1.15

Μ. Παπαδημητρίου: Προτεραιότητα στην τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής

Με τον πρόεδρο του οργανισμού Τουριστικής προβολής & Μάρκετινγκ Χαλκιδικής Γρήγορη Τάσιο συναντήθηκε το πρωί η υποψήφια με το ΠΟΤΑΜΙ στη Χαλκιδική Μαρία Παπαδημητρίου. 
Συζήτησαν θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής. Το ΠOΤΑΜΙ εξάλλου στηρίζει τις επενδύσεις στοχεύοντας στην ουσιαστική τουριστική αναβάθμιση της χώρας κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Η Μαρία Παπαδημητρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 



"H τουριστική προβολή και ανάπτυξη Χαλκιδικής αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας για μένα και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την προσέλκυση τουριστών από οικονομικά κραταιές χώρες αλλά και για τη προσέλκυση επενδυτών που θα οδηγήσουν τον τουρισμό της Χαλκιδικής στο ύψος που του αρμόζει λύνοντας τα προβλήματα που μέχρι τώρα υπάρχουν και πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Χαλκιδικής τους οποίους συγχαίρω για το μέχρι τώρα έργο τους. Παράλληλα δεν ξεχνώ τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες του τουρισμού οι οποίοι βάλλονται από την οικονομική κρίση αλλά και από τα παράνομα καταλύματα που ζημιώνουν την αγορά. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για τη λύση και να μπει τέλος στο συγκεκριμένο πρόβλημα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: