27.1.15

Δήλωση Απόστολου Πάνα Υποψήφιου Βουλευτή Χαλκιδικης ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορικά χαρακτηριστικά. Όλοι ευχόμαστε η νέα κυβέρνηση συνεργασίας μολονότι έχει θολώσει το προοδευτικό της στίγμα να πετύχει για το καλό της χώρας και των Ελλήνων στους στόχους και τις δεσμεύσεις της.
Εμείς στο ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικη Παράταξη δηλώνουμε έτοιμοι να συνδράμουμε στις προσπάθειες που θα ακολουθήσουν για το καλό της χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ δεν πέτυχε στους εκλογικούς στόχους που είχε θέσει για λόγους προφανείς, άλλα οχι μόνο γι αυτούς. Τώρα έχουμε χρέος να ανασυγκροτήσουμε το χώρο.
Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους όμως, ότι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί, χωρίς αλήθεια, καθαρό πολιτικό στίγμα και θέσεις, ριζική ανανέωση χωρίς επετηρίδες ή κληρονομιές, προσωπικές επιδιώξεις επιβίωσης στελεχών παντός καιρού. Η ανασύνθεση του χώρου είναι επιτακτική, είναι όμως επιβεβλημένο να πρωταγωνιστήσει σε αυτή μια νέα γενιά στελεχών.

Ευχαριστώ τους πολιτες της Χαλκιδικης για τη καθαρή στήριξη προς το πρόσωπο μου τιμώντας με με τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο,συμβάλλοντας καταλυτικα για κατοχύρωση της βουλευτικής έδρας στο νομο,δεσμεύομαι για συνέχιση της κοινής μας προσπάθειας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: