16.12.14

Ποια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη δίνει αυξήσεις και bonus στους εργαζομένους της ;;;

Κleemann: Το χτύπημα της ρώσικης αρκούδας και το μπόνους των εργαζομένων
Κατέχει μερίδιο 2-3% στην παγκόσμια αγορά ανελκυστήρων ενώ συγκαταλέγεται μεταξύ των...
7 μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου.

H ελληνική εταιρία Kleemann, βασίζει το 90% του τζίρου και των κερδών της στις εξαγωγές, ενώ το υπόλοιπο 10% προέρχεται από την ελληνική αγορά.
Η εταιρία, όπως ανακοίνωσε πριν από λόγο ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Λάζαρος Ασβεστόπουλος, ετοιμάζει δυναμικό άνοιγμα στην αγορά της Κίνας και του Aζερμπαϊτζάν. Και οι δύο αγορές εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση του κύκλου εργασιών του Ομίλου αλλά και στην αύξηση του μεριδίου αγοράς της.
Οι σημαντικότερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Kleemann προέρχονται από την αγορά της Ρωσίας της διατάραξης των σχέσεων της με την Ευρωπαϊκή Ενωση.
"Τα πράγματα στη ρωσική αγορά είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. Ακούγεται ότι η χώρα θα ειβάλλει δασμούς στα ρωσικά προϊόντα. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε εκτίμηση της ζημιάς που έχει υποστεί η εταιρία από την εν λόγω χώρα".
Κατά την διάρκεια της ενημερωτικής τονίσθηκε πολλές φορές το θέμα της ασφάλειας των ανελκυστήρων, θέμα το οποίο έχει θέσει η Kleemann και στις συναρμόδιες αρχές υπουργείων. Περισσότερα από 150.000 ασανσέρ δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται, είπε με έμφαση ο κ.Ασβεστόπουλος, όχι γιατί γίνεται κακή συντήρηση, αλλά γιατί ύστερα από 20, 30 και … 40 χρόνια θα πρέπει να αλλάζουν ή να ανακαινίζονται ριζικά! «Μια τέτοια ανακαίνιση σε μια πολυκατοικία έξι ορόφων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεκινά από 1500 ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό ακόμη και σε εποχές κρίσης» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η διοίκηση αναμένει ότι οι βελτιωμένες επιδόσεις και η διατήρηση της υψηλής ρευστότητας του Ομίλου θα συνεχιστούν και στο κλείσιμο του έτους. Όπως αναφέρθηκε ο τζίρος του ομίλου στο τέλος της τρέχουσας χρήσης θα ξεπεράσει το ποσό των περίπου 95 εκατ. ευρώ στο οποίο ανήλθε το 2013. Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα οι πωλήσεις το 2013 διαμορφώθηκαν στα 10 εκατ. ευρώ και αναμένεται εφέτος να ανέλθουν στα 11 εκατ. ευρώ.
Πέρυσι η εταιρία μοίρασε μπόνους 700.000 ευρώ στους εργαζόμενους ενώ για φέτος αναμένεται ότι το ποσό θα διατεθεί θα είναι μεγαλύτερο.
Μάλιστα για το 2013 η εταιρία προχώρησε σε αυξήσεις μισθών στους εργαζομένους της κατά 2%, μεσοσταθμικά.
απο το fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: