16.12.14

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 75% ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ

Για την μεμονωμένη λειτουργία του σώματος θέρμανσης χώρου (καλοριφέρ), ανεξάρτητα και χωρίς την αποκοπή η την αποσύνδεσή του από...

την εγκατάσταση, με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας. που επιτυγχάνεται με προσθήκη στο σώμα του καλοριφέρ συσκευής μικρολέβητα, που θερμαίνει το νερό στο σώμα του καλοριφέρ με ηλεκτρική αντίσταση με θερμοστάτη, μικρής ισχύος από 500 W έως 1000 W    ή    και  1500 W   ανάλογα με ειδικότερες ανάγκες εξυπηρέτησης μεγαλύτερου χώρου και το μέγεθος του σώματος, χωρίς την χρήση μηχανικής υποβοήθησης (κυκλοφορητή), δημιουργώντας μια λειτουργία τύπου κλειστού κυκλώματος ενώ αυτό παραμένει ανοιχτό και συνδεδεμένο στο υφιστάμενο δίκτυο, δίνοντας στο σώμα την δυνατότητα να λειτουργεί εναλλάξ με το κεντρικό σύστημα κατά βούληση.

ΜΙΚΡΟΛΕΒΗΤΑΣ (microboiler)
- Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.
- Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ
- ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΚΟΝΤΑ 75%
-  ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΟ 1/3ο ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ.
-ΝEΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, (ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΟΝΤΑ 60% ).

-ΜΙΚΡΟΛΕΒΗΤΑΣ-  ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
• Φτηνή λύση μεγάλης εξοικονόμησης στην κατανάλωση ενέργειας.
• Για τη μετατροπή σώματος καλοριφέρ σε σόμπα ασφαλούς λειτουργίας, πολύ μεγάλης απόδοσης και  ελάχιστης κατανάλωσης, χωρίς την αποκοπή του από την εγκατάσταση.
• Η λύση στο πρόβλημα της ασυμφωνίας για το πετρέλαιο στις πολυκατοικίες.
• Η λύση για την αυτονόμηση σώματος καλοριφέρ κάνοντας το να λειτουργεί εναλλάξ με την κεντρική θέρμανση χωρίς διακόπτες.
• Η λύση για ανεξάρτητη θέρμανση δωματίου για ειδικές ανάγκες. όπως ύπαρξη μωρού στο σπίτι η υπερήλικα η άρρωστου ατόμου.
• Η λύση για να παίρνεις την θέρμανση την στιγμή που την έχεις ανάγκηεκεί που την έχεις ανάγκη, χωρίς να ρωτάς κανέναν και μάλιστα, κάνοντας οικονομία.
 • Λόγω της μικρής ισχύος άρα και της μικρής κατανάλωσης, οι συσκευές μας συνδυάζονται τέλεια με φωτοβολταϊκά για δωρεάν θέρμανση σε εξοχικά και όχι μόνο, κάτι που θα διαπιστώσετε εύκολα με μια δοκιμή.

Μάθετε περισσότερα για το Microboiler κάνοντας κλικ εδώ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: