11.12.14

Σημαντική η αποψινή βραδιά για όλη...την Χαλκιδική!

Δείπνο γνωριμίας με τη γαστρονομία και τα κρασιά της Χαλκιδικής, σήμερα στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη από άρωμα και γεύσεις της Χαλκιδικής διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την συμβολή του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής...


Πρόκειται για ένα δείπνο γνωριμίας με τη γαστρονομία και τα κρασιά της Χαλκιδικής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, στις 20.00, στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στην Αθήνα, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Χαλκιδικής και αρμόδιου στον τομέα του τουρισμού για την Π.Κ.Μ. Γιάννη Γιώργο.

Η εκδήλωση έχει στόχο την προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας των εκλεκτών προϊόντων της Χαλκιδικής και την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής. Σημαντική είναι η συμβολή και των παραγωγών - επιχειρηματιών της Χαλκιδικής στη διοργάνωση, οι οποίοι διαθέτουν τα προϊόντα τους για την προετοιμασία της εκδήλωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχη θεματική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Απρίλιο, η οποία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ΤροφίμωνΓιώργος Καρασμάνης, ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, οι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής, εμπορικοί ακόλουθοι των πρεσβειών στην Αθήνα, εξαγωγείς, εκπρόσωποι επιμελητηρίων και φορέων του τουρισμού, εκπρόσωποι μεγάλων σούπερ μάρκετ, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Chef, διάσημοι chef από την Ελλάδα, καθώς και δημοσιογράφοι και bloggers γαστρονομίας και τουρισμού, αλλά και επιφανείς Χαλκιδικιώτες που ζουν στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: