10.12.14

Ομιλία Αγίου Καθηγούμενου Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου

Με συγκίνηση και κατάνυξη παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Θέατρο Νέων Μουδανιών την ομιλία από τον Άγιο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη κ. Χριστόδουλο, στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ν.Προποντίδας.
Παράλληλα παρουσιάστηκε το βιβλίο “Οι Θαυματουργές εικόνες του Αγίου Όρους” από τον Καθηγητή Θεολογίας του Α.Π.Θ Γιώργο Ματζαρίδη.
Μουσικά την εκδήλωση επένδυσε η χορωδία του.Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών “Ο ΦΑΡΟΣ” και οι μικροί μαθητές του Ωδείου Μουδανιών, ενώ το catering ήταν προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης εγκαινιάστηκε στο Φουαγιέ του Θεάτρου έκθεση ζωγραφικής του Βρετανού ζωγράφου Doug Patterson, με τίτλο “Ζωγραφίζοντας σε τόπους ιερούς - Άγιον Όρος” , η οποία και θα λειτουργεί έως το τέλος των γιορτών.
Πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άγιο Καθηγούμενο Αρχιμανδρίτη κ. Χριστόδουλο καθώς και τον κ. Γιώργο Ματζαρίδη για την τιμή που μας έκαναν να συμμετέχουν στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου μας και μας βοηθήσανε να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στο πνεύμα των εορτών.
Τέλος ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Νέων Μουδανιών για την προσφορά του catering της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: