15.12.14

Στους 885 ανέρχονται οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί ως ενεργοί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,13 Συνεταιρισμοί από την Χαλκιδική πληρούν τις Προϋποθέσεις.

Στους 885 ανέρχονται οι συνεταιρισμοί που αξιολογήθηκαν ως ενεργοί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με τη σχετική λίστα που δημοσιεύτηκε. Βάζει λουκέτο στους υπόλοιπους συνεταιρισμούς το υπουργείο.
Σημειωτέον ότι στο συνοδευτικό έγγραφο του καταλόγου με τους ενεργούς συνεταιρισμούς, υπογραμμίζεται ότι «οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο µε τους ενεργούς ΑΣ και πληρούν τα τέσσερα κριτήρια του νόµου, παρακαλούµε όπως μέχρι τη Δευτέρα 15-12-2014 διορθώσουν λάθη και συµπληρώσουν παραλείψεις τους ώστε να επανελεγχθούν».


Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, η σύνταξη του καταλόγου προκύπτει από τα δηλωθέντα στοιχεία, στην αίτηση πρώτης εγγραφής τους που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στην Ψηφιακή Υπηρεσία (Μητρώο Σ.Α.Ο. & ∆.Ο.) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης µέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2014, και φέρονται να εκπληρώνουν και τα τέσσερα κριτήρια του νόµου για τους συνεταιρισμούς.

Βρείτε εδώ τον σχετικό Κατάλογος ενεργών αγροτικών συνεταιρισμών.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: