1.11.14

Χαμός με το νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χαμός με το νέο τζακ ποτ στο ΤζόκερΤο χθεσινό, 14ο τζακ ποτ στο Τζόκερ έχει προκαλέσει χαμό σε όλη τη χώρα και από νωρίς σήμερα χιλιάδες πολίτες δημιουργούν ουρές στα πρακτορεία ενόψει της κλήρωσης της Κυριακής, που μοιράζει πάνω από 14 εκατ. ευρώ...


Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί, τώρα οι τυχεροί... αναζητούνται.

Η κίνηση στα πρακτορεία είναι αυξημένη, ωστόσο μεγαλύτερη αναμένεται η συμμετοχή αύριο και κυρίως την Κυριακή, λίγες ώρες πριν από την κλήρωση. Βέβαια, τα τελευταία πέντε χρόνια δεν γίνονται στα τζακ ποτ οι ουρές που σημειώνονταν κάποτε.

Είναι πάντως γεγονός ότι όσο αυξάνεται το ποσό που θα κληρωθεί, πολλαπλασιάζονται και οι διεκδικητές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για τη χθεσινή κλήρωση κατατέθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια δελτία και συμπληρώθηκαν 22,4 εκατομμύρια στήλες, που «διεκδικούσαν» τα 11 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ. Ο αριθμός των στηλών ήταν αυξημένος κατά 30% σε σχέση με την κλήρωση της προηγούμενης Κυριακής 26 Οκτωβρίου, οπότε θα μοιραζόταν το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής 2 Νοεμβρίου στις 8:30 και η κλήρωση θα γίνει μισή ώρα αργότερα.
 
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: