3.11.14

Μην ξεχνάτε την μικρή Ιωάννα από τα Ν.Μουδανιά που χρειάζεται την βοήθεια μας

Σε έναν αγώνα με το χρόνο έχει επιδοθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί άμεσα ένα 4χρονο κοριτσάκι, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Η μικρή Ιωάννα είναι κόρη μέλους του Συλλόγου και...
γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά. Στα 2 της χρόνια υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση, μετά την οποία ωστόσο το παιδί έχει βραδυκαρδία, με αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή να κινδυνεύει η ζωή του.
Η χειρουργική επέμβαση που απαιτείται, πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο γιατρό και η οικογένεια της Ιωάννας επέλεξε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί στην Κλινική "Μητέρα", τον Δεκέμβριο, από έναν ελληνοαμερικανό Χειρούργο – Καθηγητή, ο οποίος θα βρίσκεται εκείνο το διάστημα στην Ελλάδα. Ωστόσο για να πραγματοποιηθεί αυτή η επέμβαση απαιτείται ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό, μεταξύ 25.000 και 35.000 ευρώ.
Για τη συγκέντρωση των χρημάτων και για να σωθεί η ζωή της μικρής Ιωάννας ο Εμπορικός Σύλλογος κινητοποιήθηκε άμεσα, προσπαθώντας να κινητοποιήσει όλη την τοπική κοινωνία και τους φορείς.

Επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος άνοιξε στην Τράπεζα Πειραιώς τον λογαριασμό 5259073179-868, ώστε οι πολίτες να μπορούν να καταθέσουν όποιο ποσό θέλουν.

Η μικρή Ιωάννα στις 22 Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 4 χρόνια της και το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει είναι αυτό της ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: