1.11.14

9ος Κολυμβητικός Αγώνας Ψυχής στην Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Με τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες διεξήχθη σήμερα ο 9ο Κολυμβητικός Αγώνας Ψυχής, Μεταμόρφωση – Νικήτη, απόστασης 5 km. Οι 51 κολυμβητές έδωσαν στις 11 το πρωί ραντεβού στην προβλήτα της Μεταμόρφωσης και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό -στις 11.31- δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα...



Η ηλιόλουστη μέρα και η άπνοια βοήθησαν τους κολυμβητές να τερματίσουν γρήγορα στο λιμάνι της Νικήτης αλλά και να απολαύσουν τον αγώνα.
Πρώτος τερμάτισε ο Τάσος Αγαθαγγέλλου

Πρώτος τερμάτισε ο Τάσος Αγαθαγγέλλου σε 80,29 λεπτά. Αμέσως μετά τερμάτισαν μαζί ο Γιώργος Σταυρόπουλος και ο Δημήτρης Χατζητσιράκουγλου με χρόνο 86,56. Τρίτος τερμάτισε ο Ανδρέας Μόκας με χρόνο 69,41 και τέταρτοι, τερμάτισαν παρέα, ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης και ο Πάνος Αρβαβιτάκης με χρόνο 90,39.
Μαζί τερμάτισαν δεύτεροι ο Γ.Σταυρόπουλος και ο Δ.Χατζητσιράκογλου

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και φέτος διεξήχθη ο Αγώνας Ψυχής με πολλές συμμετοχές και σύμμαχο τον καιρό» δήλωσε στο halkidikinews.gr η πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν. «Ο Σίθων»,  Κωνσταντίνα Κούρα.
Η Κ.Κούρα και η Σ.Μητσιάρα από το Σίθωνα έτοιμες να δώσουν την εκκίνηση του αγώνα

Ο αγώνας αυτός έγινε για πρώτη φορά ανεπίσημα την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2006 από 5 κολυμβητές, την ημέρα της τελετής έναρξης του 36ου Διεθνούς διάπλου του Τορωναίου κόλπου. Αφιερώθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Γεωργακούδα, αντιπροέδρου της Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» το 2004 και 2005, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2005 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Του Θοδωρή Δούκα
halkidikinews.gr












2οι - Γ.Σταυρόπουλος και ο Δ.Χατζητσιράκογλου
3ος ο Ανδρέας Μίοκας

4οι - Ο Πάνος Αρβαβιτάκης και ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης




halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: