24.10.14

Βόμβα Ιβάν στον ΠΑΟΚ - Εξελίξεις στον Δικέφαλο!

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ - Ποιοι τρέμουν στη Θεσσαλονίκη!

Από την πρώτη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε επίσημα στο "τιμόνι" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,

αλλά και παλιότερα που είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την ομάδα, έχει αποδείξει ότι θέλει να δει τον σύλλογο ψηλά.

Ήδη στην ΠΑΕ έχει ρίξει μερικές δεκάδες εκ. ευρώ, ενώ κύριο μέλημά του είναι να απαλλαγεί η ομάδα από τα χρεή προς το Δημόσιο, που είναι ο μεγάλος βραχνάς της.

Ο Ιβάν, όμως, βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν ένα ενιαίο κομμάτι, όπως ακριβώς και οι οπαδοί του. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο δηλαδή. Για αυτό και τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη φημολογία περί εμπλοκής του και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Κάτι που είχε ακουστεί και παλιότερα, τώρα όμως φαίνεται ότι βρίσκεται σε πιο σταθερή βάση. Είναι περισσότερες οι πιθανότητες δηλαδή να ασχοληθεί πιο ενεργά με την ΚΑΕ τώρα (ίσως όχι σαν μεγαλομέτοχος), κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ.

Σίγουρα, τουλάχιστον, στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης! Γιατί ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, χωρίς χρήματα, έχει μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα αυτή τη στιγμή. Αν βοηθήσει την ΚΑΕ και ο Σαββίδης, όπως ακούγεται στη συμπρωτεύουσα, μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στον σύλλογο!

Κι αν δεν μπορεί να σπάσει το αγωνιστικό κατεστημένο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην κορυφή, μπορεί να γίνει με διαφορά το αφεντικό της Θεσσαλονίκης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: