27.10.14

Καταστροφές από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

katastrofes4Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ζητά η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής να χαρακτηριστούν οι Δήμοι Αριστοτέλη, Πολυγύρου και Σιθωνίας, λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων συνοδεία ισχυρών ανέμων που έπληξε τις περιοχές αυτές στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2014...

katastrofes5
Οι ζημιές ήταν εκτεταμένες σε οικίες, κινητά περιουσιακά στοιχεία, επιχειρήσεις και δημόσιες υποδομές κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων.
Συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν κατολισθήσεις, διαβρώσεις ρεμάτων και αποξηλώσεις ασφαλτόστρωσης.
Επίσης σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου φερτές ύλες έκλεισαν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Μεγάλη ήταν η καταστροφή του οδοστρώματος της επαρχιακής οδού Βαρβάρας – Κρανιάς – Ολυμπιάδας στο 2ο χιλιόμετρο όπου ο δρόμος έχει υποστεί ολική καθίζηση με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό δύο οχήματα χωρίς όμως να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες. Ο δρόμος έχει κλείσει για την αποφυγή νέων ατυχημάτων.
katastrofes1
katastrofes3
katastrofes2
Στην παραπάνω φωτογραφία έχουμε τη διάσωση από την πλυμήρα μιας οικογένειας Ρομά, με το JCB του δήμου Αριστοτέλη. (Από τον προσωπικό λογαριασμό του Αντιδήμαρχου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή)
www.halkidikinow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: