20.10.14

Εκδηλώσεις μνήμης για τον Μακεδονικό Αγώνα στον Πολύγυρο (ΦΩΤΟ)

mak-agonas01Με μεγάλη επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στον Πολύγυρο.
Τελέσθηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο...
Αστέριος Γραμμένος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος – Απόγονος Μακεδονομάχου.
mak-agonas02
Αμέσως μετά, οι επίσημοι και πλήθος κόσμου κατευθύνθηκαν στο Μνημείο Μακεδονομάχων στον περίβολο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής όπου εψάλλει επιμνημόσυνη και έγινε η κατάθεση στεφάνων από τους:
Στέφανο Αναγνώστου Γενικό Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, τον εκπρόσωπο του Διοικητού του Γ΄ Σώματος Στρατού, τον Δημήτριο Τζηρίτη Περιφερειακό Σύμβουλο εκπροσωπώντας τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, τον Χρήστο Βορδό Αντιδήμαρχο Πολυγύρου ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πολυγύρου.
Στεφάνια κατέθεσαν επίσης εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου, εκπρόσωποι των Εφέδρων Αξιωματικών, της Αντιστασιακής Οργάνωσης ΠΕΑΕΑ, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και όλων των σχολείων της πόλης του Πολυγύρου.
Αξίζει να σημειώσουμε πως το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν έστειλε εκπρόσωπό του στις εκδηλώσεις, άγνωστο για ποιο λόγο, αντιθέτως εμφάνιση έκανε μετά από καιρό απουσίας ο π. Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς. Στις εκδηλώσεις παρούσα και η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου.
mak-agonas03
mak-agonas04
mak-agonas05
mak-agonas06
mak-agonas07
mak-agonas08
mak-agonas09
mak-agonas10
mak-agonas11
mak-agonas12
www.halkidikinow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: