19.9.14

Έκλεισε ολόκληρη την Times Square για χάρη μιας...Ελληνίδας!

Ο 30χρονος κτηματομεσίτης μοιράστηκε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες στο Instagram – ανάμεσα σε αυτές και το γεγονός ότι...
είχε το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης στο πλευρό του. “Χθες το πρωί έκλεισα την Times Square και ένα μικρό αγόρι από το Τέξας (εγώ) έκανε πρόταση γάμου σε ένα μικρό κορίτσι από την Ελλάδα (Emilia) σε αυτή την τρελή πόλη που ονομάζεται Νέα Υόρκη”, έγραψε ο Serhant τη Δευτέρα το απόγευμα. “Πρέπει να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους 50 αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, το γραφείο του Δημάρχου και την Times Square Alliance. Η καρδιά αυτής της πόλης ήταν αποκλειστικά δική μας. Όπως έλεγα πάντα... Κάνε κάτι μεγάλο ή πήγαινε σπίτι σου.”



Ο Serhant είπε στο E!News ότι ήθελε να κάνει την ερώτηση με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. “Κανένας δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο”, δήλωσε. “Αλλά θα κάνω πρόταση γάμου μία φορά στη ζωή μου, οπότε ήθελα κάνω κάτι ιδιαίτερο.” Με τη βοήθεια του γραφείου του Δημάρχου και της Times Square Alliance, είχε για μία ώρα, από τις επτά το πρωί, το κέντρο της πόλης για τον εαυτό του. “Έγινε!”, συνέχισε ο Serhant. “Είναι απίστευτη μέρα! Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι αισθάνομαι.”



Χάρισε στη μέλλουσα γυναίκα του ένα εκθαμβωτικό, ειδικά κατασκευασμένο, ακτινοβόλο δαχτυλίδι αρραβώνων. Η ιδιωτική στιγμή τραβήχτηκε επίσης και από το κανάλι Bravo για την επερχόμενη σεζόν του show.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: