23.9.14

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Βόρεια Ελλάδα - Αποφεύχθηκε τραγωδία στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Βόρεια Ελλάδα -Αποφεύχθηκε τραγωδία στη Χαλκιδική [εΣφοδρή κακοκαιρία πλήττει από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, με τους ισχυρούς ανέμους που σαρώνουν τη Βόρεια Ελλάδα να έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που «χτύπησαν» τους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης ,
η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για κοπή δένδρων.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το seleo.gr είναι αντιπροσωπευτικές των όσων επικράτησαν στη συμπρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα αποφεύχθηκε τραγωδία στη Χαλκιδική, όταν δύο άνδρες χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή Ποσείδι. Οι δύο άνδρες, χειριστής kitesurf και οδηγός τζετ σκι, εντοπίστηκαν από ελικόπτερο σούπερ πούμα που έσπευσε στην περιοχή.
Οπως έγινε γνωστό, ο χειριστής του kitesurf παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και ο οδηγός του τζετ σκι έσπευσε να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και εκείνος από τα κύματα.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων, αναφέροντας πως θα πνέουν βορειοδυτικοί, πρόσκαιρα στα πελάγη 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, ενώ θα παρατηρηθεί σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.


www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: