15.9.14

Προσλήψεις προσωπικού στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Π.Α. Νέας Προποντίδας

athlisi1Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νέας Προποντίδας στην αίθουσα Συνεδρίασης του Οργανισμού.

Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης είναι τα εξής:


1. Πρόσληψη προσωπικού ΔΕ Μουσικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ν. Μουδανιών του Οργανισμού Πολιτισμού κι Αθλητισμού για την υποστήριξη του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στα πλαίσια της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού/ΕΣΠΑ.
2. Πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού ΔΕ Μουσικών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με αντίτιμο, για τις ανάγκες του Τμήματος Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας.
3. Πρόσληψη προσωπικού ΠΕ Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με αντίτιμο, για τις ανάγκες του Τμήματος Αθλητισμού του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας.
4. Καθορισμός Διδάκτρων των Τμημάτων των Δημοτικών Ωδείων του Οργανισμού.
5. Διαγραφή νηπίου από τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Νέων Μουδανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: