26.7.14

Στο Porto Carras Grand Resort το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

porto_carrasΜε συνοδοιπόρους το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, από την Κυριακή 27 Ιουλίου έως το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014, διοργανώνεται στο Porto Carras Grand Resort το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος,
με συμμετοχή περίπου 25 σκαφών με πλήρωμα maximum 8 ατόμων, που θα ελλιμενιστούν στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, Μαρίνα του Πόρτο Καρράς.

Το πρόγραμμα των ιστιοδρομιών θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο offshore στο Βόρειο Αιγαίο και διαδρομές ελεγχόμενου στίβου και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο Κόλπο. Οι αγώνες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ιστιοπλόων από όλα τα μέρη της Ελλάδος, ενώ αναμένεται το υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων, δεδομένου ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή νικητές παγκόσμιων και πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Διεθνή ΜΜΕ με αθλητικές ανταποκρίσεις, θα καλύψουν τόσο τους αγώνες, τις βραβεύσεις όσο και την συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις, μέσα από το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort.

Tα πληρώματα με τους συνοδούς και οι θεατές που θα παραβρεθούν στο συγκρότημα για τις εκδηλώσεις, θα παρακολουθήσουν τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες και θα εξυπηρετηθούν άριστα στις υπερσύγχρονες μονάδες του Porto Carras Grand Resort, αφού έχει προγραμματισθεί να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στα lagoons του ξενοδοχείου Μελίτων, στα εστιατόρια της Μαρίνας αλλά και στα μοναδικής ομορφιάς λιμανάκια του συγκροτήματος. Οι ημερήσιες απονομές των αγώνων θα γίνουν στο Kohi Beach Bar, ενώ η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στη Porto Carras Marina.

Δεν υπάρχουν σχόλια: