21.4.14

Περίεργο e-mail διακινείται σήμερα...

Το ωραίο είναι ότι το στείλανε και στον Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, στο Χατζηνικολάου, στο MEGA κ.λ.π. λες και θα τολμήσουν να διαβάσουν ένα τέτοιο μήνυμα:



Τα πηρα στο κρανιο σημερα γιατι ο φιλος μου ο Μανος πηγε για Πασχα στο Βερολινο, με τη γυναικα και τα 2 παιδια τους και θα ξοδεψουν 1500 ευρω για 4 μερες οπως μου ειπε.,καθοτι ο ιδιος δημοσιος υπαλληλος και η γυναικα του εκπαιδευτικος.. ΘΑ πανε μαζι με μια ακομη τετραμελη οικογενεια επισης δημοσιος υπαλληλος με γυναικα εκπαιδευτικο και μου ειπε επι λεξη. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΥΡΙΟΙ , .........ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Και μετα σου λενε ,οπου πας να ζητας αποδειξη ,...για να τα παιρνουν οι Δ.Υ. να πηγαινουν να τα σκορπουν στο Βερολινο ,στη Ρωμη ,Παρισι κ.λ.π.!!





taxalia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι 1. κοίτα μην ψηφίσει η δικιά σου κατσίκα όσο ασχολείσαι με την κατσίκα του γείτονα 2. Ζήτα μια σφραγίδα από τους αγαπημένους σου μνημονιακους να σφραγίζει ποιος μπαίνει βγαίνει και γιατί και 3. μιας και πολύ σε κοφτει και θες να προσφέρεις ο Σαμαράς κάπου δεξιά του θα σε βολέψει να κάνεις καριέρα.