25.2.14

Ο έρωτας διαρκεί 286 ημέρες και έγινε φωτογραφικό άλμπουμ (φωτό)

altΟ διάσημος σκιτσογράφος Φρεντερίκ Μπουαλέ και η νεαρή Ισπανίδα καλλιτέχνης Λαϊα Κανάντα έζησαν έναν φλογερό έρωτα για 286 ημέρες. Φωτογράφιζαν ο ένας τον άλλο, ήταν συνεχώς μαζί. Τον έρωτά τους τον έκαναν άλμπουμ, με σχόλια που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο...



Εκείνη είναι Ισπανίδα, ζει στη Βαρκελώνη και στο βιβλίο έχει το όνομα «νεαρή κοπέλα». Εκείνος είναι Γάλλος, έχει ένα ωραίο σπίτι σε χωριό στη νότια Γαλλία και ονομάζεται «ο εραστής». Εκείνη αγαπάει πολύ τα σκίτσα του που είναι διάσημα παντού, του γράφει, έρχεται να τον συναντήσει και εκείνος αρχίζει να την φωτογραφίζει.
Επί 286 ημέρες, ζουν έναν συνταρακτικό έρωτα. Τον φωτογραφίζουν σε κάθε του στιγμή και πολλαπλασιάζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να περιγράψει ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Γυμνοί, ντυμένοι, στο σπίτι, στο φαγητό, στο διάβασμα, στο μπάνιο, ο σκιτσογράφος φωτογραφίζει την ερωμένη του .
Οι φωτό βρίσκονται τώρα σε ένα βιβλίο 544 σελίδων και για να εκδοθεί ο σκιτσογράφος, ζήτησε τη συνδρομή της πλατφόρμας crowdfunding Kiss Kiss Bank BanΚ, από την οποία αποκόμισε 6.991 ευρώ.
Ο ερωτισμός, ο πόθος, η συνύπαρξη και το παιχνίδι μπλέκονται με την αφήγηση του συγγραφέα, με αποσπάσματα από τα βιβλία που διαβάζει μαζί της, με ανέκδοτα από τη ζωή τους. Το βιβλίο εκδόθηκε στα ισπανικά και στα γαλλικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: