30.1.14

Άνοιξε τις πύλες της η Αgrotica - Το αδιαχώρητο στα περίπτερα (ΦΩΤΟ)

Άνοιξε σήμερα τις "πύλες" της η 25η Agrotica, η οποία φέτος φιλοξενεί διπλάσιους εκθέτες αλλά και ελπίζει να προσελκύσει και τους διπλάσιους επισκέπτες, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διοίκησης της διοργανώτριας εταιρείας ΔΕΘ-Helexpo.
Η φετινή Agrotica προσέλκυσε 1.321 εκθέτες (οι 825 ξένοι) έναντι 745 (οι 388 ξένοι) της προηγούμενης (προ διετίας) διοργάνωσης. Σε ότι αφορά στους επισκέπτες, οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα ξεπεράσουν τους 100.000, αριθμός σημαντικά αυξημένος σε σχέση...
με τους 47.462 της 24ης διοργάνωσης. Οι ξένοι εκθέτες της 25ης Agrotica προέρχονται από 35 χώρες. Την ίδια ώρα οι ΔΕΘ-Helexpo έχει προσκαλέσει εμπορικούς επισκέπτες από ένδεκα χώρες., ενώ την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν και δεκάδες μεμονωμένοι εμπορικοί επισκέπτες, προερχόμενοι από περισσότερες από 30 χώρες.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Πλούσιο καταγράφεται το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων στην 25η Agrotica, με εξειδικευμένα συνέδρια, ημερίδες και εκδηλώσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα “Στοχεύοντας στην αγροτική ανάπτυξη. Η σύνδεση της επιστημονικής γνώσης με την παραγωγή” που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, “Ν. Γερμανός”.Το ζήτημα της εκμηχάνισης της ελληνικής γεωργίας θα βρεθεί στο επίκεντρο ημερίδας, στις 30 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο "Ν. Γερμανός" (Αίθουσα Α). Στη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσει Κέντρο Ενημέρωσης & Συνάντησης Νέων Αγροτών στο Περίπτερο 2 (stand 48). Στο ίδιο περίπτερο (stand 40) θα υπάρχει παρουσίαση συστημάτων υδροπονικών καλλιεργειών (συνδιοργάνωση ΔΕΘ-HELEXPO και ΤΕΙ Πελοποννήσου).


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: