22.7.13

Προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών για γυμνισμό στην παραλία Αγ.Μάμα - Ποτίδαιας

Αστυνομική επιχείρηση χθες το μεσημέρι στην παραλία Αγ.Μάμα - Ποτίδαιας μετά από καταγγελίες πολιτών πως σε συγκεκριμένο σημείο της παραλίας (στο ύψος του πύργου) πολλά άτομα κάνουν γυμνισμό. Το φαινόμενο συναντάται...
εδώ και αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο όπου μαζεύονται κυρίως πολίτες από γειτονικούς νομούς ώστε να απολαύσουν το μπάνιο τους γυμνοί. Κάτι το οποίο θεωρείται παράνομο καθώς προκαλεί το κοινό αίσθημα. Περίπου 10 άτομα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είμαι υποχρεωμένος να βλέπω με το παιδί μου το τσουτσούνι και τον κώλο κάθε γέρου ή γριάς που δεν έχει τι άλλο να κάνει στη ζωή της και κάνει γυμνισμό (αυτοί κάνουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους γυμνισμό, κάτι ομοφυλόφιλοι και γέροι-γριές με πλαδαρές κοιλιές και κώλους, κρέμονται τα λίπη τους από παντού).

Αν θέλει να κάνει κάποιος γυμνισμό, να πάει κάπου ερημικά ή σε μια παραλία για γυμνιστές. Στον Πύργο του Αγίου Μάμα κολυμπάει ένα σωρό νορμάλ κόσμος και οικογένειες.

άντε να δούμε πότε θα γλιτώσουμε από το βίτσιο καθενός.

Ανώνυμος είπε...

Για οσους δεν γνωριζουν ο Αγ.Μαμας ανεκαθεν ηταν (ναι δυστυχως ΗΤΑΝ) ησυχο μερος δεν πηγαινε αυτοκινητο,
δεν υπηρχαν beachομπαρα και γιαυτο το προτιμουσαν οσοι ηθελαν ησυχια και να κανουν ΧΑΛΑΡΑ το μπανιο τους ακομα και χωρις μαγιω.

Αφου δεν ξερετε την ιστορια της παραλιας ΜΗΝ πηγαινετε , η τουλαχιστον ανεχτειτε το περιβαλλον της και αν δεν σας αρεσει μη ξαναπατε.

Οταν στις 100 παραλιες υπαρχει 1 (και αμα) που πηγαινουν γυμνιστες , ελεος με τα ταπερακια σας!

Οι Γερμανοι που εχουν παρκο και κανουν γυμνοι μπανιο στο κεντρο του Βερολινου γιατι δεν εχουν προβλημα? Ανωμαλοι ειναι κι αυτοι ?

Για δειτε που στηριζεται ο τουρισμος της Κροατιας κι αυτοι ανωμαλοι ειναι ?

Ξερετε οτι οι Γερμανοι πλεον προτιμουν την Κροατια ε?





Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν νεαρά μοντέλα δεν θα είχες κανένα πρόβλημα ε; Το πρόβλημα είναι ότι το παιδί θα γίνει τόσο στόκος όσο κι εσύ...

Ανώνυμος είπε...

Απαγορευετεν η κολυμβυσης και η παραθερισης σε οσους δεν εχουν χτιστους κοιλιακους (κοινως sixpack),σφιχτεν στηθη και δικεφαλους μηρους σφρηγιλους, τελοσπαντον αν δεν ειναι σαν τον Λεωνιδα απο την ταινια 300 και αι γυναικε ωσαν μοντελα της Clinique.
Επισης μονο "φυσιολογικα" ζευγαρια ανδρων - γυναικων να κανουν μπανιο.
Οι υπολοιποι στην πυρα!!!!!!!

(Καημενε Ελληναρα)

Ανώνυμος είπε...

Αύριο πάντως εγώ θα έρθω με την κοπέλλα μου για γυμνισμό. Είμαστε κάτω των 30 και θεοί. Μην δω τίποτα ντυμένους ματάκηδες και ματάκισες με πλαδαρές κοιλιές γιατί είμαι και επαγγελματίας πυγμάχος.

τασος είπε...

και μετα αναρωτιομαστε τι μυαλλα ψηφιζουν συνεχεια τα ιδια κομματα...να τι μυαλλα..τον πειραζει το γυμνο επειδη δε μπορει να βλεπει αγυμναστα σωματα...το βιτσιο το χεις εσυ και προσεξε μη το περασεις και στο παιδι σου..καιμενε ανθρωπε..

Ανώνυμος είπε...


ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΓΥΜΝΙΣΜΟ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΗΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Λιγο άκαιρο, αλλά ο κύριος που έχει πρόβλημα με τους "ανώμαλους" γυμνιστές, δεν τον ενοχλούν οι σκυλάδες Ελληνάρες με τα φασαριόζικα ραδιόφωνα παραλίας, τις ρακέτες, την ξεδιάντροπη επέιδιξη του πλούτου τους και του εγώ τους, το πλασάρισμα αυτής της αηδίας ως "νορμάλ"… με κάνει χαρούμενο να είμαι διαφορετικός απ΄όλα αυτά και να είμαι συμφιλιωμένος με το γυμνό σώμα, το δικό μου και των άλλων,να καθαρίζω την παραλία που βρωμίζω (και όχι ν΄αφήνω ότι νά'ναι για τους ΄'αλλους) και αυτό να το λέω δυνατά: ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ (και προφανώς την βλακώδη λεκτική χυδαιότητα του σχολίου αναφοράς)

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε παιδιά, στο συγκεκριμένο σημείο κάθε χρόνο μαζεύονται όλα τα γκέι του αγίου μάμα και της ολύνθου και πηδιούνται απροκάλυπτα... Ασε που την πέφτουν σε παντρεμένους και δε σέβονται τίποτα απολύτως... ¨Επρεπε να τους κλείσουν μέσα κανονικά. Και δεν είναι οτι η αστυνομία δε το γνώριζε... κάθε χρόνο γίνεται αυτό με τους βρωμιάριδες. Οτι ώρα και να πάει η αστυνομία μπορεί να τους δει. Πηδιούνται κανονικά μπροστά στα μάτια μας.... έλεος

Ανώνυμος είπε...

η παραλία του αγίου μάμα είναι gay παραλία, αφού μόνο gay μαζεύονται... όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό...

Ανώνυμος είπε...

ε και ποιο ειναι το θεμα σας? ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΙΣΜΟ οχι ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΙ