19.2.13

Επικυρώθηκε η μίσθωση του Μακεδονία Παλλάς στον Ιβάν Σαββίδη

Picture 0 for Επικυρώθηκε η μίσθωση του Μακεδονία Παλλάς στον Ιβάν Σαββίδη
Τη μίσθωση του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς για τους επόμενους 12 μήνες στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη Black&White επικύρωσε ομόφωνα πριν λίγο το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Η εταιρεία Black&White του Ρώσου ομογενή και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη επικράτησε στον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε στις 4 Φεβρουαρίου το ΙΚΑ ΕΤΑΜ καθώς πρόσφερε μηνιαίο μίσθωμα 95.000 ευρώ.
Πλέον,
αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης τις επόμενες μέρες, ώστε το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης να ανοίξει ξανά τις πόρτες του το συντομότερο δύνατον. Ο χρόνος επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου εξαρτάται από τον νέο μισθωτή και εκτιμάται, χωρίς πάντως να μπορεί κανείς να είναι ακριβής, για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, καθώς προηγουμένως θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες νομικές και άλλες διαδικασίες.
«Το ξενοδοχείο είναι έτοιμο, όλο το διάστημα που είχε παραμείνει κλειστό, η συντήρησή του γινόταν κανονικά. Μόλις υπογραφεί η σύμβαση, θα μπορέσει να λειτουργήσει», δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης,

Όπως είχε τονίσει νωρίτερα ο ίδιος στη Voria.gr  υπήρξε καθυστέρηση αρκετών ημερών στην ανακοίνωση του οριστικού αποτελέσματος του διαγωνισμού καθώς εξαιτίας των καταλήψεων στο ΙΚΑ από τους υπαλλήλους των διαγωνισμών Κ8 και Κ9 του ΑΣΕΠ δεν ήταν δυνατό να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του φορέα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ δρομολογεί παράλληλα τις διαδικασίες ώστε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 να βγει στον αέρα ο νέος διαγωνισμό που θα αφορά τη μακροχρόνια μίσθωση του Μακεδονία Παλλάς. Στόχος να υπάρξει ανάδοχος τον Φεβρουάριο του 2014 και να μην κλείσει το ξενοδοχείο.

http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: