Χρυσές δουλειές κάνουν οι ιδιοκτήτες του γυροπωλείου "Olive oil & Oregano”, δηλαδή "Λάδι και Ρίγανη", που βρίσκεται στο Λονδίνο...
Στο τεράστιο εμπορικό κέντρο Westfield δίπλα από το ολυμπιακό πάρκο, στεγάζεται η ιδέα τριών Ελλήνων Δημήτρη Δαμιανίδη, Δημήτρη Κότσα και Δημήτρη Φλωράκη που αποφάσισαν να πουλήσουν σουβλάκια και εκτός συνόρων και να προάγουν την ελληνική κουζίνα στο Λονδίνο!
Το μενού περιλαμβάνει αποκλειστικά ελληνικές αυθεντικές γεύσεις,
αφού όλα τα προϊόντα ταξιδεύουν αεροπορικώς από την Ελλάδα. Ο γύρος, η χωριάτικη σαλάτα, ο γύρος κοτόπουλο, το τζατζίκι, η φέτα, οι πατάτες φούρνου, οι πίτες και το αρνάκι έχουν μεγάλη απήχηση και κατανάλωση, ενώ το εστιατόριο διαθέτει μέχρι και καριόκες Θεσσαλονίκης!
Πηγή: ANT1
κε στΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου