28.4.12

Συνεχίζονται τα μαλιοτραβήγματα στη ΝΔ της Χαλκιδικής(video)


karamanlhs xalkidikh
Μετά τις μεγάλες διαμάχες με αφορμή τις εισόδους και εξόδους από τη ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό της Χαλκιδικής, η ηρεμία φαίνεται ότι δεν έχει επέλθει στους κόλπους της τοπικής ΝΔ.

 Λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές, μια αναγορά του Νίκου Καραμανλή για ευθεία διαπλοκή με τον Τύπο έρχεται να αναταράξει το κλίμα. Ο υποψήφιος της ΝΔ ανεβαίνοντας στο βήμα για την εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων την Παρασκευή το βράδυ στο Πολύγυρο, κατήγγειλε ευθέως ότι πρόσφατα δημοσιεύματα εναντίον έχουν την αιτία τους στο γεγονός ότι αρνήθηκε να διαφημιστεί στην εφημερίδα που τα δημοσιεύει.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μετά την άρνησή του να συνεργαστεί με το έντυπο του στελέχους της ΝΟΔΕ....
Νίκου Χουλιάρα, η απάντηση ήταν δημοσίευμα στο οποίο εμφανίζεται να μην έχει οικογένεια ή να έχει ξεχάσει το παρελθόν και την κάθοδό του στις εκλογές με την ΠΟΛΑΝ κατά το παρελθόν. Η ενέργειά του να μιλήσει επώνυμα και από βήματος για το περιστατικό αυτό, καταγγέλλοντας εμμέσως, πολιτικό εκβιασμό και μάλιστα από στέλεχος της ΝΟΔΕ, άφησε άφωνο το ακροατήριο.

Ήταν ένα ακόμη επεισόδιο της ταραγμένης προεκλογικής περιόδου για τη ΝΔ στη Χαλκιδική, όπου τα γεγονότα και οι διαμάχες κρατούν αμείωτο ενδιαφέρον. Άγνωστο παραμένουν αν διατηρούν το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων γύρω από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.


xalkidikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: