20.12.11

Eυχές του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ι.Γιώργου

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,
Σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε τον ερχομό του Χριστού στη γη. Η γιορτή της Γέννησης του Χριστού, ασφαλώς και μας γεμίζει χαρά....

Κι αυτό γιατί ο Χριστός γεννάται για να μας διαλύσει το νέφος της απελπισίας από τη ζωή μας. Μέσα από αυτό το πλέον χαρμόσυνο και τόσο ελπιδοφόρο άγγελμα της ιστορίας μας, ετούτη την πολύ δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας και τον καθ' ένα από εμάς, ας αντλήσουμε δύναμη, αισιοδοξία, υπομονή και ταπείνωση για να διαβούμε στην αντίπερα όχθη της γαλήνης, της αυτογνωσίας, της δημιουργίας.
Η καινούργια χρονιά που θα ανατείλει μετά τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολη. Όλοι μας απειλούμαστε από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Ας μην επιτρέψουμε τη θλίψη και την αγωνία να φωλιάσουν στις καρδιές μας. Ο καινούργιος χρόνος ας γίνει ευκαιρία να υπερβούμε τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες και αφορμή να επαναπροσδιορίσουμε τα πρωτεύοντα και τα ουσιώδη της ζωής μας. Ας γίνει ευκαιρία να αναζητήσουμε μέσα από την αβεβαιότητα τη δική μας αναγέννηση συνεισφέροντας σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και στερούνται.
Εύχομαι Καλές Γιορτές, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Αγάπη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής
Ιωάννης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: