4.1.15

Ετοιμάζεται πυρετωδώς το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Χαλκιδική - Οι πιθανές υποψηφιότητες

Mε σύνθημα την «επανάσταση του αυτονόητου», ο Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στον νέο πολιτικό φορέα του νέου του κόμματος, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα γίνει παρακολούθημα κανενός, ακόμη περισσότερο δεν μπορεί να είναι ουραγός της δεξιάς»...Στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το νέο κόμμα του Γ.Παπανδρέου βρέθηκαν δύο Χαλκιδικιώτες, δίνοντας δυναμικό παρόν στο νέο πολιτικό φορέα.

Ο πρ. περιφερειακός σύμβουλος και παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λαμπράκης παρακολούθησε την ομιλία του Γ.Παπανδρέου, ενώ η Δήμητρα Κοκκίνου, που εργάζεται στον Πολύγυρο και έχει καταγωγή από την Ιερισσό ήταν αυτή που μετά την ομιλία του Γ.Παπανδρέου, τού έδωσε το βιβλίο για να υπογράψει τη διακήρυξη του κόμματος!




Ο Γιώργος Λαμπράκης, έχοντας μακρά εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και τα κομματικά όργανα, είναι έτοιμος να οργανώσει εν τάχει το Κίνημα στη Χαλκιδική και παράλληλα να δηλώσει υποψήφιος για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Στην Αθήνα είχε σειρά συναντήσεων για την οργάνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Χαλκιδική.


«Βρέθηκα στην παρουσίαση του νέου κόμματος του Γ.Παπανδρέου, διότι είναι ένας άνθρωπος που τιμώ και πιστεύω. Θεωρώ ότι η παρουσία του και όσα υποστηρίζει είναι χρήσιμα για τον τόπο, μάλιστα στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα μας» ανέφερε μιλώντας στο halkidikinews.gr o Γιώργος Λαμπράκης.


Για το πώς αισθάνεται που αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ; «Στο ΠΑΣΟΚ ήμουν πάντα στρατιώτης και δούλεψα σκληρά. Πλέον δε χρωστάω σε κανέναν» είπε.



Φεύγουν απ΄ το ΠΑΣΟΚ και κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον ΓΑΠ

Την ίδια ώρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική είναι με το ένα πόδι στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, πρόκειται για στελέχη πρώτης γραμμής που φαίνεται ότι θα δημιουργήσουν πονοκέφαλο στο ΠΑΣΟΚ.


Ο Άγγελος Πράτσας, επί μακρόν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ θα είναι ένας από τους υποψήφιους του Κινήματος στη Χαλκιδική.
Επίσης σοβαρά το σκέφτεται να κατεβεί υποψήφια με το κόμμα του Γ.Παπανδρέου και η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική, Άννα Κατσαρού.


Πάντως οι συναντήσεις και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται πυρετωδώς, καθώς μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων του Κινήματος, που θέλει πλήρες ψηφοδέλτιο στο νομό Χαλκιδικής.


Του Θοδωρή Δούκαhalkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: