10.1.15

Δημήτρης Τσούφης: Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Χαλκιδικής

ΠΗΓΗ: http://edomakedonia.gr


Υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι ο Μηχανικός και επιχειρηματίας, από το χώρο των κατασκευών Δημήτρης Τσούφης. Ο κ. Τσούφης, είναι Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Προποντίδας και διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Χαλκιδικής, Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, είναι σήμερα μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε, 
φιλοξενούμενος της εκπομπής “Εδώ Μακεδονία”, ποτέ δεν διεκδίκησε και ποτέ δεν εκτέλεσε δημόσιο έργο, θέλοντας έτσι να αποδεικνύει καθημερινά ότι η ενασχόληση του με τα κοινά δεν προσβλέπει σε προσωπικό όφελος.



“Πιστεύω ότι εμείς οι επιχειρηματίες, γενικότερα οι άνθρωποι της αγοράς είμαστε χρήσιμοι στην πολιτική. Γιατί σε αντίθεση με κάποιους άλλους, γνωρίζουμε πολύ καλά την κοινωνία, τον τόπο μας, τις δυνατότητες ανάπτυξης αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βγούμε από την κρίση”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούφης.

Όπως πρόσθεσε, “η αγορά δεν ήθελε εκλογές. Το κλίμα είχε αρχίσει να βελτιώνεται σταθερά, βλέπαμε σιγά- σιγά μία σταθερότητα και η ψυχολογία να ανεβαίνει. Και όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, η οικονομία μίας χώρας κρίνεται από την ψυχολογία των πολιτών. Δυστυχώς ήρθε η εκβιαστική κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα σύρθηκε σε εκλογές! Χιλιάδες επιχειρηματίες βρίσκονται σήμερα έκθετοι! Δυστυχώς κάποιοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα κομματικά τους συμφέροντα δε δίστασαν να παίξουν τη χώρα στα ζάρια. Οι πολίτες όμως δεν πρόκειται να τους αφήσουν να συνεχίσουν τα ρίσκα. Στις εκλογές θα πρυτανεύσει η λογική, ο κόσμος αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των εκλογών και τελικά θα δώσει την υποστήριξη του στον Αντώνη Σαμαρά”.

Όπως τόνισε ο κ. Τσούφης, “σίγουρα έγιναν λάθη, υπήρχαν παραλείψεις, καθυστερήσεις και κενά. Αλλά όλα αυτά μπορούν να διορθωθούν μόνο εάν υπάρξει μία σοβαρή κυβέρνηση, υπεύθυνη και με πρόγραμμα θα μπορέσει να τα αντιμετωπίσει και να βγάλει τη χώρα από την κρίση”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΤΣΟΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΝΟΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.