5.1.15

Ποιους υποψηφίους προτείνει η συντονιστική του Ποταμιού στη Χαλκιδική

Την πρότασή της για τα 200 πρώτα ονόματα που θα καταρτίσουν το ψηφοδέλτιό του, γνωστοποίησε η συντονιστική επιτροπή στον επικεφαλής του Ποταμιού. Στην λίστα των 200 ονομάτων που κυκλοφόρησε, συμπεριλαμβάνονται και δύο πρόσωπα που προτείνονται ως υποψήφιοι με το Ποτάμι στο νομό Χαλκιδικής,
στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr στελέχη του Ποταμιού έχουν συναντηθεί τις τελευταίες ημέρες με διάφορα πρόσωπα στη Χαλκιδική και η αξιολόγηση των υποψηφίων είναι σε εξέλιξη.


Τα ονόματα θα ανακοινωθούν όλα μαζί την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου. Πάντως στην πρόταση της συντονιστικής του Ποταμιού για το νομό Χαλκιδικής περιλαμβάνεται ο φυσικός και ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Φυσικής Υψηλών Ενεργειών (CERN) στην Ελβετία, Σωτήρης Βλάχος, καθώς και η δικηγόρος, Μαρία Καραθανάση.


Στα αξιοσημείωτα που έχουν διαρρεύσει συγκαταλέγονται και οι υποψηφιότητες της πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Αννυς Ποδηματά και του γνωστού επιχειρηματία Στρατή Μούγερ στην Α’ Αθηνών, του αντιδημάρχου κ. Σπ. Πέγκα στην Α’ Θεσσαλονίκης και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Δημ. Τσιόδρα στο υπόλοιπο Αττικής.


της Δέσποινας Πολατίδου
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: