9.1.15

Ο πιο εύκολος τρόπος να χάσετε τα κιλά των γιορτών

Τις ημέρες των γιορτών απολαύσαμε και με το παραπάνω κάθε χριστουγεννιάτικο πειρασμό και το φερμουάρ μας τώρα παραπονιέται. Μη σας πιάνει πανικός. Λίγες ημέρες αποτοξίνωσης αρκούν για να μπείτε ξανά στο παλιό στενό σας τζιν. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε τα κιλά των γιορτών,
 σύμφωνα με το queen.gr:
- Για μερικές ημέρες βγάλτε τελείως από το διατροφολόγιό σας τα γλυκά. Σίγουρα απολαύσατε πολλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες όλες αυτές τις ημέρες. Φροντίστε, λοιπόν, τις επόμενες μέρες να μη φάτε καθόλου γλυκά. Αποτοξίνωση τώρα.

- Ναι στα λαχανικά και τα φρούτα: Σίγουρα γευτήκατε τις εορταστικές αυτές ημέρες αρκετές ποσότητες κρέατος! Αποχωριστείτε το για λίγο και ρίξτε το στα... λαχανικά! Ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί για τη μίνι αυτή δόση αποτοξίνωσης. Φυσικά μην ξεχάσετε να καταναλώνετε φρούτα και ανάλατους ξηρούς καρπούς.

- Νερό το μαγικό: Αν θέλετε να αποβάλετε γρήγορα τις τοξίνες, καταναλώστε άφθονες ποσότητες νερού. Οκτώ ποτήρια την ημέρα είναι αρκετά για να δώσετε ένα... boost στον οργανισμό σας.

- Γιαούρτι για... βραδινό: Οι καιροί που απολαμβάνατε αμέτρητες νοστιμιές από τον πλούσιο μπουφέ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά, φροντίστε να τελειώνετε την ημέρα σας με γιαουρτάκι μειωμένων λιπαρών. Συνοδέψετε το με λίγο μέλι και αμύγδαλα και θα δείτε το δείκτη της ζυγαριάς σας σύντομα να παίρνει καθοδική πορεία.
Ο απόλυτος και πιο... απολαυστικός τρόπος για να χάσετε τα κιλά των εορτών δεν είναι άλλος από το τσάι. Νέα έρευνα του The American Journal of Clinical Nutrition ανακάλυψε πως το τσάι είναι ο απόλυτος σύμμαχος της σιλουέτας σας. Η κατεχίνη και η καφεΐνη που περιέχει το τσάι σας χαρίζουν ενέργεια και βοηθούν στην καύση του λίπους. Ο μεταβολισμός σας δουλεύει ρολόι και τα κιλά σιγά-σιγά θα χαθούν ως... δια μαγείας.
Πράσινο ή λευκό; Η επιλογή δική σας. Καταναλώστε 2 κούπες την ημέρα και επωφεληθείτε από τις μαγικές του ιδιότητες. Επιπλέον, το τσάι βελτιώνει τη διάθεσή σας και βοηθά στην τόνωση της αυτοσυγκέντρωσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: