9.1.15

Ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων στον νομό Χαλκιδικής

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου που λάβαμε....

Η Ελλάδα πέρασε μία τρικυμία, το κόστος αυτής το βιώσαμε και το βιώνουμε όλοι. Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλές μεταρρυθμίσεις και προσπάθειες ώστε να ορθοποδήσει η οικονομία μας. Η Πατρίδα μας βρίσκεται στη πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της. Χρειάζεται σταθερότητα, νέο παραγωγικό μοντέλο,
ευρωπαϊκή προοπτική και κοινωνικό προσανατολισμό.
Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε επαγγελματικό όσο και αυτοδιοικητικό επίπεδο μου επιβάλει να αγωνιστώ και να συστρατευθώ στη μάχη για τη Πατρίδα και τη Χαλκιδική μας.

Είμαι υποψήφιος βουλευτής Ν.Χαλκιδικής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Ζητώ τη στήριξή σας για να αποκαταστήσουμε τις αδικίες, ζητώ τη στήριξή σας ώστε να αγωνιστώ για το μέλλον των παιδιών μας, μπορώ και ζητώ τη στήριξή σας γιατί τόσα χρόνια έμαθα να σας κοιτάω στα μάτια και να σας λέω μόνο την αλήθεια.

Δημήτρης Τσούφης

Υπ. Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας



Με το βλέμμα στο μέλλον και την ψυχή μου ταγμένη στον αγώνα που δίνει η Πατρίδα μας, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Χαλκιδικής.
Συμμετέχω στον αγώνα που δίνουν οι Έλληνες Πολίτες και η παράταξή μου για να αντικρύσει η Ελλάδα το φως της επόμενης μέρας. Με τη δύναμη και το πάθος της Νέας Γενιάς, αγωνίζομαι στο πλευρό κάθε Χαλκιδικιώτη και κάθε Έλληνα που ποθεί να δει την Πατρίδα του να σηκώνει και πάλι κεφάλι.
Χωρίς τις παρωχημένες συνταγές του...

παρελθόντος, θα εργαστώ για τη Χαλκιδική και την Ελλάδα του αύριο, μακριά από τη μιζέρια της μικροπολιτικής.

Ζητώ με την ψήφο σου, να προσωποποιήσεις αυτό για το οποίο χρόνια αγωνίζεσαι, την πραγματική αλλαγή και την ουσιαστική ανανέωση του πολιτικού λόγου στον τόπο μας.

Καλό και τίμιο αγώνα.



Ο Γιώργος Βαγιωνάς θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής µε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δηµοκρατίας στις επερχόµενες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Η υποψηφιότητά του έρχεται σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του µε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαµαρά, ο οποίος τον κάλεσε να συστρατευτεί στην µάχη που θα δώσει η Νέα Δηµοκρατία στις επικείµενες εκλογές µε σκοπό την επικράτηση των φιλοευρωπαϊκών αντανακλαστικών της ευθύνης και...
της αλήθειας στον τόπο.
Η πρόσκληση προς τον Γιώργο Βαγιωνά να είναι υποψήφιος µε τη Νέα Δηµοκρατία αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο, σχεδόν δυόµιση χρόνια µετά τον αποκλεισµό του από το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις εκλογές του 2012 που δεν του επέτρεψε τότε να τεθεί στην κρίση του κόσµου της Χαλκιδικής.
«Σήµερα στέκοµαι και πάλι απέναντι στις αλκιδικιώτισες και τους Χαλκιδικιώτες, όρθιος µε την δύναµη που µου δίνει όλα ατά τα χρόνια η συµπαράσταση και η αγάπη τους. Έχοντας αποδείξει διαχρονικά ότι η ανθρωπιά, η προσφορά, η φροντίδα, η αλήθεια, η ευθύνη δεν είναι για µένα συνθήµατα προεκλογικού χαρακτήρα αλλά στάση ζωής, θα ζητήσω πάλι την υπεύθυνη ψήφο τους για να
έχει η Χαλκιδική µας την εκπροσώπηση που της αξίζει», είναι η πρώτη δηµόσια δήλωση του Γιώργου Βαγιωνά για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του


Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε
Ανήκω σε μία γενιά που δεν ευθύνεται αλλάπαίρνω την ευθύνη να στηρίξω το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη πάνω στην πιο δύσκολη ιστορική του συγκυρία. Πιστεύω βαθιά ότι η συνεισφορά του χώρου είναι τεράστια, είναι όμως ταυτόχρονα και μια εκδήλωση ηθικής συμπαράστασης σε μια ιστορική παράταξη.

Υπήρξαν και σημαντικά λάθη σε αυτή την πορεία. Αλλά αυτό είναι το στοίχημα της δικής μου γενιάς: να αποτυπώσουμε τα λάθη, να τα υπερβούμε και να χτίσουμε πάνω στην ιστορική μας κληρονομιά. Να κάνουμε το αναγκαίο επόμενο βήμα και να αποκαταστήσουμε την ελπίδα.
Θα ανασυγκροτήσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Αλλά για να μπορέσει να ανακτήσει την πολιτική πρωτοκαθεδρία στο μέλλον θα πρέπει να την κρατήσουμε όρθια στις μάχες που θα δοθούν στο παρόν.
Η αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα είναι αναγκαία για να μπορέσουμε να σταθούμε εκ νέου στα πόδια μας, για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε αμοιβαίες υποχωρήσεις, ενότητα και κοινούς στόχους.
Η πολιτική δεν είναι κατάληψη εξουσίας αλλά ανάληψη ευθύνης. Διεκδικώ τη ψήφο σας επιδιώκοντας να συμβάλλω σε όλες αυτές τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν και στη Χαλκιδική μας μέσα από νέες αναπτυξιακές προοπτικές και πρακτικές. Διεκδικώ την ψήφο σας ζητώντας αυτή την ευθύνη.
Με εκτίμηση,


Απόστολος Πάνας


Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Απόστολος Πάνας γεννήθηκε στη Ν. Καλλικράτεια το 1979 και μένει μόνιμα στη Δήμο Νέας Προποντίδας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στη Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχολεία ειδικής αγωγής και σε Εργαστήρια Ειδικής Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία.

Το 2003 ως μέλος Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων Νεολαίας Ελλάδας (ΚΕ.ΔΗ.ΝΟ.ΣΥ.ΝΕ.) ανέλαβε Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Συμβουλίων Νεολαίας όλης της Ελλάδας. Το 2005 ορίστηκε πρόεδρος της επιτροπής σύστασης των Συμβουλίων Νεολαίας Ελλάδας και Συντονιστής Τομέα Παιδείας στην Εθνική Επιτροπή Έμπνευσης και Διαλόγου για τη Νέα Γενιά. Κατά τα έτη 2010-2014 διετέλεσε Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας στη Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδική Το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Χαλκιδική όπου κατέλαβε τη 2η θέση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

nea propontida Η φωτογραφία δεν ταιριάζει με το θέμα του άρθρου. Φαίνεται σαν να προβάλεις συγκεκριμένο υποψήφιο και κόμμα.