29.1.15

Η απάντηση του ΠΟ Μουδανίων σε Τσιώνα και Σαρηγιαννίδη

Μετά την ανακοίνωση των δύο ποδοσφαιριστών κατά της διοίκησης του ΠΟ Μουδανίων, ο σύλλογος της Χαλκιδικής έδωσε την απάντηση του, περιγράφοντας την κατάσταση. «Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται για τον ΠΟ Μουδανίων, οφείλουμε να εξηγήσουμε πως έχει η κατάσταση με τους...
 συγκεκριμένους κυρίους. Τον περασμένο Αύγουστο πήρε 2500 ευρώ ο κύριος Τσιώνας και 2000 ευρώ ο κύριος Σαρηγιαννίδης. Στη συνέχεια ο κύριος Τσιώνας και συγκεκριμένα στην 6η αγωνιστική, αποβλήθηκε και τιμωρήθηκε με τέσσερις αγώνες στο ματς με την Ιερισσό επειδή μούτζωσε τον διαιτητή! Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό εξαφανίστηκε από την ομάδα και δεν ήρθε σε καμία προπόνηση.
Ο δε κύριος Σαρηγιαννίδης ήρθε σε κάποιες προπονήσεις και πήρε ακόμα 500 ευρώ το Νοέμβριο που είχαμε συμφωνήσει και μετά με πρόφαση ότι ήταν άρρωστος έλλειπε από τι υποχρεώσεις της ομάδας μας χάνοντας το ματς στην
Ιερισσό. Παρόλα αυτά είδαμε σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο faceboοk ότι ακόμα και άρρωστος, μπόρεσε να ταξιδέψει στη Ρώμη.
Αυτοί οι κύριοι αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Ας το μάθουν οι γονείς των παιδιών που προπονούν αυτοί οι άνθρωποι. Ούτε μια κίνηση έστω να ζητήσουν συγνώμη. Δε θα το προχωρήσουμε το θέμα, αλλά αν συνεχίσουν να λασπολογούν κατά του ΠΟΜ και των παραγόντων του θα το πάμε δικαστικά.
Όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές που πήραμε είναι επειδή οι παράγοντες είναι θέλουν να οικονομήσουν;
Με τιμή ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος και η διοίκηση του συλλόγου
Γεωργόπουλος Κωσταντίνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: