10.1.15

Τα ψηφοδέλτια ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και "ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" στην Χαλκιδική

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμμετέχει στις εκλογές μέσα από τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας με την Πρωτοβουλία για την Αριστερή Μετωπική Συμπόρευση και άλλα ανατρεπτικά ρεύματα, αγωνιστές και αγωνίστριες, στη βάση της κοινής πολιτικής συμφωνίας που ανακοινώθηκε...

Το όνομα του ψηφοδελτίου θα είναιΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ με υπότιτλο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ / ΣΤΡΙΩΝ.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεκινά από την αισιόδοξη αφετηρία ότι ωριμάζει στον λαό, μέσα από αντιφατικούς δρόμους, η αναγκαιότητα και η δυνατότητα για το άνοιγμα ενός άλλου δρόμου στην ελληνική κοινωνία, του δρόμου της αντικαπιταλιστικής ανατροπής, χωρίς μνημόνια και χρέος, ευρώ και ΕΕ, με τους εργαζόμενους στο τιμόνι.
Οι υποψήφιοι στο Νομό Χαλκιδικής :


  • Βλάχος Γιώργος, κτηνοτρόφος – παραγωγός γάλακτος και κρέατος, από το Παλαιοχώρι.
  • Μουστακέα Ίρις, γεννήθηκε στον Πολύγυρο, σπούδασε στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Σερρών, είναι ελεύθερη επαγγελματίας και ασχολείται με την προώθηση τοπικών προϊόντων.
  • Ρηγόπουλος Φραγκίσκος, μεταλλειολόγος μηχανικός, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Κ. Μακεδονίας και του Συλλόγου Διπλωματούχων Μεταλλειολόγων. Ζει στον Πολύγυρο.
  • Σαββοπούλου Μαρία, οδοντοτεχνίτης, ιδιωτική υπάλληλος , από τα Νέα Πλάγια.
  • Τσελεπίδης Σάββας, αρχιτέκτονας μηχανικός, Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσ/νικης και μελος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας, από τα Νέα Φλογητά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: