4.1.15

Το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ ευχαριστεί

Αγαπητοί φίλοι,
με την ευκαιρία της νέας χρονιάς αλλά και της κατάκτησης του πρώτου τίτλου της σεζόν, από το εφηβικό μας τμήμα, οι υπεύθυνοι του τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια ορισμένους ανθρώπους που στέκονται ως αρωγοί στις προσπάθειες μας, την φετινή σεζόν 2014-2015...

Παρά τις δύσκολες οικονομικές μέρες που ζούμε, αυτοί οι άνθρωποι έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Τέτοιες κινήσεις δίνουν κουράγιο και ελπίδα σε όλους μας στην προσπάθεια που κάνουμε για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή και την διέξοδο που δίνουμε για τη νέα γενιά.


Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν την προσπάθειά μας, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη μας που βρίσκονται δίπλα μας και όλοι μαζί αποτελούμε μία μεγάλη αθλητική οικογένεια.

Τέλος, και περισσότερο από όλους, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους αθλητές μας, όλων των ηλικιών και τμημάτων, για την αφοσίωση που δείχνουν στην ομάδα και τις καθημερινές “θυσίες” που κάνουν ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Μας κάνουν περίφανους σε κάθε αγώνα.

Μερικά λόγια για το σήμερα και το αύριο

Σήμερα το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ είναι ένα από τα πλέον δραστήρια σωματεία στην Χαλκιδική.

Απασχολεί περισσότερους από 200 αθλητές, λειτουργεί 8 αγωνιστικά τμήματα και πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχει. Διαδραματίζει στην περιοχή ένα σημαντικό ρόλο, τόσο αθλητικά όσο και κοινωνικά προσφέροντας κοινωνικό έργο κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη.

Για φέτος έχουμε βάλει στόχο, εκτός των διακρίσεων μέσα στο παρκέ, να γεμίζουμε το γήπεδο κάθε φορά που παίζει η ομάδα. Έναν στόχο που σίγα σιγά τον επιτυγχάνουμε.

Δίνουμε την υπόσχεση, σε όλους, να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, με στόχο να φέρουμε ακόμα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό αλλά και να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι υποστηρικτές της προσπάθειας μας για την σεζόν 2014-2015, χωρίς καμία απολύτως σειρά γιατί σημασία έχει μόνο η πρόθεση:

Fres.co Bakery
Tirovouzis Interior
Ταμειακές μηχανές Χριστόφορος
Halkidiki Catering Services
Alexander Group & Services, Security
Αρμανίδης Jewelry
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καραγάτσου
Πολυχώρος Πάρκο, Ποτίδαια
Βιβλιοπωλείο Φιλοξενίδης
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ματζιρίδου
Bologna pizzeria & pasteria
Πατρικάκης Δημήτρης, Οδικές Μεταφορές
Τελόγλου Ηλίας, Πρατήριο Καυσίμων JetOil
Κεμιτζόγλου Χαράλαμπος, Καρδιολόγος
Τυπογραφείο Καμπούρη
Cosmote Μαργωμένος
Alex Hair, men's hair club
Halkidiki Markets
2P architects, Παπαευστρατίου Χάρης
Τσελεπίδης Sports
Τέλης Sports

Καλή Χρονιά σε όλους, και συνεχίζουμε...
Τμήμα Μπάσκετ ΠΟΜ (ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pom.basketball)

Τογανίδης Τρύφωνας – πρόεδρος
Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος – υπεύθ. Ακαδημιών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά και μπράβο σε όλους όσους τους στηρίζουν. Τα παιδιά μας πρέπει να πάνε προς τον αθλητισμό και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχουν ομάδες που να τα ελκύουν.