11.11.14

«Κρυβόταν» στο Αγ.Όρος πρώην ελεγκτής δημοσίων εσόδων του Δήμου Δάφνης - Υμηττού Αττικής.

Παρίστανε τον δόκιμο μοναχό για να μην συλληφθεί ο πρώην ελεγκτής δημοσίων εσόδων του Δήμου Δάφνης - Υμηττού Αττικής.
Ο 48χρονος που έμενε για 8 χρόνια στο Άγιο Όρος, συνελήφθη στις Καρυές Αγίου Όρους για σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση και άλλα οικονομικά εγκλήματα, πιο συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης για απάτη κατ? επάγγελμα, ενώ είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια κάθειρξη και πολυετή φυλάκιση.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταχραστεί μαζί με δύο υπαλλήλους του δήμου και έναν της εφορίας Δάφνης περίπου 9.000.000 ευρώ.
Μόλις έφθασε, λοιπόν, στο Λιμάνι της Δάφνης χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Αγίου Όρους τον συνέλαβαν. Σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά 13 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση, χρέη προς το Δημόσιο και άλλα.
Η συνολική ποινή που του είχε επιβληθεί ανέρχεται σε τρις ισόβια, εννέα έτη και 67 μήνες, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 22.420 ευρώ.
Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον 4ο Ειδικό Ανακριτή Αθηνών για απάτη κατ? επάγγελμα και συνήθεια. Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: