22.10.14

Ο Ραούλ, ο Μίτσελ και η… Χαλκιδική

Ο Ραούλ, ο Μίτσελ και η… ΧαλκιδικήΘα αραδιάσω κάποιες σκέψεις (εμπνεύσεις ίσως) για τα αποψινά όπως μου ‘ρχονται στο μυαλό, χωρίς σειρά και χωρίς πολλά πολλά. Σημειώστε ό,τι θέλετε από όλα αυτά...
* Ωραίος ο Μίτσελ. Οταν κάποια στιγμή φύγει από τη χώρα μας, θα τον θυμόμαστε ως έναν ευγενέστατο τύπο, καλοντυμένο, πολύ ευχάριστο και χαλαρό. Χτες, στη συνέντευξη Τύπου ήταν απολαυστικός. Με το στυλάκι αυτό, το χαμόγελο, τις ατάκες και το χιούμορ, νομίζω ότι αποφορτίζει τους παίκτες του. Ο ίδιος έχει χιλιάδες ώρες… πτήσης σε τέτοιου είδους ματς. Ξέρει ότι πρώτα από όλα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να ευχαριστηθούν τον αγώνα. Δεν παίζεις… κάθε μέρα με τη Γιουβέντους. Τι σημαίνει (στοιχηματικά) αυτό; Οτι ο Ολυμπιακός θα φτιάξει φάσεις, θα βγει στην επίθεση και δεν θα περιμένει πίσω, αναζητώντας μία κόντρα για να σκοράρει. Δεν λέω ότι θα έχει κατοχή μπάλας, λέω ότι θα παίξει όπως με την Ατλέτικο, μπορεί δηλαδή να βρει ένα (τουλάχιστον) γκολ. Μεγάλη υπόθεση να μην έχεις άγχος. Ξεμπλοκάρει το μυαλό. Για σημείο, δεν έχω (καθαρή) εικόνα. Ευχαρίστως όμως θα παίξω να σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός.
* Προσπερνώ γρήγορα το Ατλέτικο – Μάλμε. Αν μου περισσέψει κανά ευρώ, θα περιμένω στο live.
* Συμφωνώ με όσους πάνε κόντρα την Ντόρτμουντ. Την έβλεπα το Σάββατο με την Κολωνία. Ψυχολογία υπό το μηδέν. Ούτε μια μονομαχία δεν κέρδισε. Εχει χάσει τη φρεσκάδα της, την αυτοπεποίθησή της, παίζει πιο άναρχα από άλλες χρονιές. Η Γαλατά έρχεται από νίκη-τόνωση στο clasico της Πόλης. Σπουδαίο αποτέλεσμα, που θα μετρήσει πολύ απόψε…
* Κάπου στο 1.85-1.90 ήθελα τον άσο της Λεβερκούζεν. Τον βρίσκω πιο χαμηλά. Ας κάνω τα στραβά μάτια να τον συμπεριλάβω στο παρολί μου. Είναι τέτοια η δύναμη της γερμανικής ομάδας, που δεν πιστεύω ότι μπορεί να ανακοπεί από τους σοφτ Ρώσους.
* Η Αντερλεχτ δεν είναι στα πολύ καλά της. Ούτε, βέβαια, η Αρσεναλ. Πώς να παίξεις λοιπόν ένα τέτοιο διπλό, στο 1.60; Υπομονή λοιπόν να δεις πώς θα πάει στο live και… χτυπάς.
* Χτες ήρθε μόλις μία ισοπαλία, εκεί που ελάχιστοι περίμεναν. Στη Μόσχα. Σήμερα τη βλέπω να έρχεται στη Σόφια. Από όπου κι αν το… διαβάσω το Λουντογκόρετς – Βασιλεία, στο Χ καταλήγω.
* Μου αρέσει πάρα πολύ το διπλό της Μπενφίκα. Για έναν (απλούστατο λόγο). Διότι στην… εκκλησία του «Λουί Ντε» καμία ομάδα δεν νιώθει πίεση. Παίζεις την μπάλα σου και παίρνεις αποτέλεσμα. Με διπλό απόψε οι Λουζιτανοί, κάνουν μπάχαλο τον όμιλο. Με ήττα, πάνε σπίτια τους πριν καν βγει ο Οκτώβριος.
* Αφησα τελευταίο (επίτηδες) το Λίβερπουλ – Ρεάλ. Ως κλασικός… Ελληνάρας, σκέφτηκα πονηρά. Μήπως η Ρεάλ θέλει να βοηθήσει και θα κάτσει να χάσει; Ασε που έχει το ντέρμπι με την Μπάρτσα μπροστά της. Θα μπορούσε να σταθεί μια τέτοια θεωρία συνωμοσίας, αλλά είμαι βέβαιος ότι απόψε θα το πάρει προσωπικά ο Ρονάλντο, που χτες το βράδυ πρέπει να κοιμήθηκε πολύ τσαντισμένος. Πώς να ανεχτεί ότι όλοι οι προβολείς έπεσαν πάνω στην Μπάγερν, στον Ρόμπεν και σ’ αυτόν τον απίθανο Λουίζ Αντριάνο της Σαχτάρ; Πώς να χωνέψει ότι ο Μέσι τον έφτασε στα 69 γκολ; Μόνο αν σήμερα πιάσει τον Ραούλ στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών, θα ξεχαστούν όλα αυτά τα… γατάκια. Over λοιπόν (και με δύο γκολ του Ρονάλντο)…
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια: