23.10.14

Αεροσυνοδοί με ....μπικίνι και ζαρτιέρες !!!

«Καφέ ή τσάι;». Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσει επιβάτης σε αυτή την ερώτηση, ειδικά αν...
πρόκειται για άνδρα. Γιατί όταν η αεροσυνοδός φορά μπικίνι και ζαρτιέρες, το ρόφημα που θα απολαύσει κάποιος εν ώρα πτήσης είναι το τελευταίο που τον απασχολεί.


Κι όμως, αυτό τον απίστευτο τρόπο βρήκε μία αεροπορική εταιρεία στο Βιετνάμ για να διαφημιστεί. Η VietJet Air χρησιμοποίησε μοντέλα, που φορούσαν μόνο μπικίνι και ζαρτιέρες και ανέλαβαν χρέη αεροσυνοδών σε μία διαφημιστική εκδήλωση.


Τα μοντέλα, που έκαναν... πασαρέλα στο διάδρομο του αεροπλάνου δεν ενθουσίασαν τους πάντες όμως, αφού η αντίδραση των social media ήταν έντονη, όταν κυκλοφόρησαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες. Η εταιρεία απάντησε ότι δεν επρόκειτο για επίσημη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας, αλλά ακόμη κι έτσι δεν σίγησαν οι φωνές που διαμαρτύρονταν για την αντιμετώπιση των γυναικών ως «αντικείμενα».


Δεν είναι η πρώτη φορά που η VietJet ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων. Το 2012 η εταιρεία πλήρωσε πρόστιμο γιατί σε μία πτήση είχε βάλει γυναίκες με μπικίνι να κάνουν χαβανέζικο χορό, ενώ τον περασμένο Μάιο χορεύτριες- πάντα με μαγιό- έδωσαν άλλη ατμόσφαιρα στην πρώτη πτήση της εταιρείας προς τη Σιγκαπούρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: