2.10.14

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ

 Από χθες το πρωί μπορούν οι δικαιούχοι του ειδικού εποχικού βοηθήματος να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ.  Οι ειδικότητες που δικαιούνται το βοήθημα είναι εργαζόμενοι ως:
οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου-κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω οποιουδήποτε χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης ή ακόμη και στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου 2014 στις 1:30 μετά το μεσημέρι, ενώ παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται μέχρι τη λήξη του ωραρίου εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: