27.10.14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΟΚ της ΝΑΣΑ : Η γη θα είναι 6 μέρες στο σκοτάδι τον Δεκέμβριο

Όσοι διαβάζετε αυτή την "είδηση", αντιλαμβάνεστε αμέσως ότι είναι μούφα, καραμούφα του κερατά. Οι υπόλοιποι που είστε εκατομμύρια, θα περιμένετε να σκοτεινιάσει, αφού σας αρέσει να διαβάζετε μαλακοσάιτς τα οποία καταλαβαίνουν ότι...είναι μούφα, αλλά θέλουν τα κλικς σας. Η "είδηση":


Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από  την Τρίτη...
16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει  διάρκεια 216 ώρες.

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

Αν και σε τέτοιες μπούρδες είναι περιττή η έρευνα, καθώς κάνει κρα η είδηση ότι είναι μούφα (αν ήταν αλήθεια, θα το μαθαίνατε από αλλού, όχι από blogs που σε κάθε είδηση βάζουν τη λέξη σοκ), άντε δείτε εδώ, γιατί βαριόμαστε να διαψεύδουμε τόσο χοντροκομμένες μπαρούφες : 

 taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: